Res --> 1 Офіційний сайт міста Южноукраїнськ | Повідомлення про оприлюднення проєктів регуляторних актів
AA

Повідомлення про оприлюднення проєктів регуляторних актів

Відповідно  до Закону України «Про  засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності», з метою одержання зауважень і пропозицій від фізичних  осіб, їх об'єднань, юридичних осіб оприлюднюються розроблені управлінням економічного розвитку Южноукраїнської міської ради проєкти регуляторних актів – проєкти рішень Южноукраїнської  міської ради:

 -  «Про встановлення ставок єдиного податку  на території Южноукраїнської міської територіальної громади»;

«Про встановлення ставок та пільг із сплати податку на нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки, на території Южноукраїнської міської територіальної громади»;

- «Про встановлення ставок туристичного збору на території Южноукраїнської міської територіальної громади»;

- «Про встановлення ставки транспортного  податку на території Южноукраїнської міської територіальної громади»,

  якими встановлюються ставки місцевих податків та зборів на території Южноукраїнської міської територіальної громади.

Підставою для розробки даних проєктів рішень є Податковий кодекс України,  Бюджетний кодекс України, закони України «Про місцеве самоврядування в Україні», «Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності» та постанова Кабінету Міністрів України від 24.05.2017  №483 «Про затвердження форм типових рішень про встановлення ставок та пільг із сплати земельного податку та податку на нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки».

Проєкти регуляторних актів разом з аналізами регуляторного впливу 29.04.2021 оприлюднені на офіційному сайті міста Южноукраїнська за адресою www.yu.mk.ua.

З проєктами регуляторних актів та аналізами регуляторного впливу можна ознайомитися також в міській бібліотеці  для дорослих та в управлінні економічного розвитку Южноукраїнської міської ради за адресою: бульвар  Цвіточний 9, тел. 5-57-78, 5-74-24.

Термін, протягом якого приймаються зауваження та пропозиції до проєктів регуляторних актів, складає 1 місяць з дня їх оприлюднення на офіційному сайті міста Южноукраїнська за адресою www.yu.mk.ua.

Зауваження та пропозиції у письмовій формі від фізичних осіб, їх об'єднань, юридичних осіб протягом місяця з дати оприлюднення проектів регуляторних актів приймаються на адресу розробника: 55000, Миколаївська обл., м. Южноукраїнськ, вул. Дружби народів, 48, тел. 5-57-78, 5-74-24, факс 5-62-00.         

Читайте також

Відбулась фасилітаційна зустріч з командою представників Міжнародної неурядової організації «Центр з питань захисту цивільних осіб в умовах конфлікту»

Виконавчий комітет Южноукраїнської міської ради

Відбулась фасилітаційна зустріч з командою представників Міжнародної неурядової організації «Ц...

Міським головою затверджено доповнення до плану діяльності з підготовки проєктів регуляторних актів  Южноукраїнської міської ради та її виконавчих органів на 2024 рік

Виконавчий комітет Южноукраїнської міської ради

Міським головою 22.04.2024 затверджено доповнення до плану діяльності з підготовки проєктів...

До уваги громадських організацій, благодійних фондів, надавачів соціальних послуг та активних мешканців Южноукраїнської громади!

Виконавчий комітет Южноукраїнської міської ради

Запрошуємо взяти участь у проєкті «Миколаївщина. Підтримка суспільно важливих ініціатив у регі...