Res --> 1 Офіційний сайт міста Южноукраїнськ | Повернулася з фестивалю "KOBLEVO Salsa Weekend" учасники студії соціальних танців Южноукраїнська
AA

Повернулася з фестивалю "KOBLEVO Salsa Weekend" учасники студії соціальних танців Южноукраїнська

Студія соціальних танців Южноукраїнська -  один із творчих колективів нашого міста, нещодавно  повернулася з фестивалю "KOBLEVO Salsa Weekend", який вже у сьоме організовується студією танців з Миколаєва «Social Dance Club».   

Представники дев’яти міст з різних куточків України (від Тернополя до Кривого Рогу), біля двохсот сальсерос и сальсерас з’їхались цього разу покращити свій рівень танцювання і відпочити. 

Це були насичені різноманітними цікавими заходами чотири дні. Ранкова релаксація і медитація біля моря, щоденні майстер-класи з різних видів (усього дванадцять) соціальних танців: сальса, бачата, кізомба, афро, афрохауз, кубатон та інші.  Особливими були танці біля моря.  Незабутньо пройшли три танцювальні вечірки, в яких брали участь учасники проектів «Голос країни» і «Танцюють всі», домініканський співак Антоніо Гомес Круз та танцюрист з Куби Alfredo White Claveria. Окрім танців були спілкування з друзями і нові знайомства.

Наші танцюристи достойно представляли місто Южноукраїнськ на цьому заході. Брали участь у всіх майстер-класах, постановці показових номерів із сальса-стилістики, веселих танцювальних конкурсах на вечірках (до речі, на першій з них виграли обидва конкурси).

 Завдяки активному розвитку соціальних танців і активній участі студії соціальних танців у сальса-фестивалях, про  наше місто дізнаються все більше. На сальса-карті України Южноукраїнськ вже впізнаваний.  Таким чином, танці об’єднують людей з різних куточків нашої країни.

 Після такого заходу, з новими творчими силами, студія соціальних танців Южноукраїнська у неділю 2 жовтня проводить осінній open-air – танці на свіжому повітрі. І запрошує усіх небайдужих до латиноамериканської музики і танців приєднатись до них.  

У програмі: сальса, бачата, кізомба, руеда де касіно, танцювальні анімації для всіх бажаючих. Також, можна взяти участь у майстер-класі з веселого домініканського танцю меренге.

Початок open-air о 15:00 2 жовтня!

Початок майстер-класу о 16:00 2 жовтня!

Захід проводиться на Музейній площі за підтримки Южноукраїнськкого міского історичного музею, управління молоді, спорту та культури Южноукраїнскої міської ради.

 

Офіційна сторінка організаторів заходу: https://vk.com/yusocialdance

 

 

Читайте також

Відбулося засідання організаційного комітету по підготовці та проведенню Дня міста Южноукраїнська

Управління молоді, спорту та культури Южноукраїнської міської ради

11 квітня 2024 року в залі засідання виконавчого комітету Южноукраїнської міської ради відбулося зас...

Відбувся конкурс за напрямом - музичне мистецтво, категорія народні інструменти (клавішні)

Управління молоді, спорту та культури Южноукраїнської міської ради

В Южноукраїнській мистецькій школі чергова перемога, в рамках щорічного обласного огляду-конкурсу &l...

Южноукраїнська міська бібліотека. Панкратівський бібліотечний пункт. Майстер-клас “Метелики”.

Управління молоді, спорту та культури Южноукраїнської міської ради

У Панкратівському бібліотечному пункті пройшов майстер-клас з виготовлення метеликів для фотозони. У...

Відбувся в дистанційному форматі конкурс за напрямом - музичне мистецтво, категорія духові та ударні інструменти (солісти) серед учнів мистецьких шкіл м. Миколаєва та Миколаївської області

Управління молоді, спорту та культури Южноукраїнської міської ради

В рамках щорічного обласного огляду-конкурсу «Джерело юних талантів» 27 березня 2024 рок...

Конкурс «Мистецька Україна»

Управління молоді, спорту та культури Южноукраїнської міської ради

В Южноукраїнській мистецькій школі пройшов конкурс «Мистецька Україна» серед учнів ХУ...