Res --> 1 Офіційний сайт міста Южноукраїнськ | Поліпшення матеріально-технічної бази КЗ ЮМЛ, зміцнення його матеріально-технічного забезпечення - це запорука підвищення якості профілактики, діагностики та лікування населення м.Южноукраїнська
AA

Поліпшення матеріально-технічної бази КЗ ЮМЛ, зміцнення його матеріально-технічного забезпечення - це запорука підвищення якості профілактики, діагностики та лікування населення м.Южноукраїнська

Завдяки підтримки депутатів міській ради та ії виконавчих органів з’явилася змога підвисити матеріально-технічний, діагностичний та лікувальний рівень Южноукраїнської міської лікарні.

Проведення реконструкції та ремонту приміщень лікарні відповідно до сучасних вимог, придбання будівельних матеріалів та впровадження енергозберігаючих технологій в лікувальних корпусах, поліпшення матеріально-технічної бази відділень дозволяє створити комфортні умови для перебування та роботи пацієнтів та персоналу медичного закладу.

Внаслідок цей роботи покращиться якість діагностики та лікування більшості хвороб, наблизиться медична допомога безпосередньо до хворого. А значить знизиться загальна захворюваність по більшості нозологічних форм захворювань населення.

На даний час в лікарні активно проводиться ремонт приміщень інфекційного корпусу за договором «Поточний ремонт палат та коридору другого поверху, спеціалізованих палат першого поверху інфекційного відділення. За планом ремонтні роботи будуть закінчено в грудні 2018 р. Виконані демонтажні, оздоблювальні роботи, встановлено сантехнічне обладнання, віконні та дверні блоки, установлено опалювальні пристрої, проведено заміну стояків холодного та гарячого водопостачання.

В пологовому відділенні КЗЮМЛ згідно вимог наказу МОЗ України № 234 від 10.05.07 р. «Про організацію профілактики внутришньолікарняних інфекцій в акушерських стаціонарах» з 28.09.2018 р. проведено ремонт реконструкцію приміщень прийомного покою, палат та процедурного кабінету, ремонт сантехнічного обладнання та трубопроводів. Після проведення заключної дезінфекції пологове відділення відкрито з 8-00 01.10.2018 р.

Здоров’я населення міста завжди буде під надійним захистом медичних працівників КЗ ЮМЛ!



 

 

Читайте також

День лікаря–лаборанта

КНП «Южноукраїнська міська багатопрофільна лікарня»

15 квітня відзначаються День лікаря–лаборанта, міжнародний день фахівця з лабораторної ді...