Res --> Офіційний сайт міста Южноукраїнськ | Переможець конкурсу Проєкт «Намисто з різдвяних мрій!»
AA

Переможець конкурсу Проєкт «Намисто з різдвяних мрій!»

В рамках грантового конкурсу «Добрі сусіди – одна країна» за допомогою відділу інвестицій управління економічного розвитку Южноукраїнської міської ради спільно з Южноукраїнським ліцеєм №3 Южноукраїнської міської ради Миколаївської області підготовлено проєкт «Намисто з різдвяних мрій!» (розробник Наталя Добронос), загальна вартість проєкту склала 8 309,00 грн.

Проєктом передбачено створення локацій-намистинок із проведенням тематичних майстер-класів, спортивних змагань, проведення квестів, новорічних флешмобів, руханок, пригощення різдвяним калачем та узваром.

19 грудня 2022 року проєкт «Намисто з різдвяних мрій!» оголошено переможцем грантового конкурсу «Добрі сусіди – одна країна».

До участі у проєкті будуть запрошені внутрішньо переміщені діти та дорослі, сім’ї та їх діти, що перебувають у складних життєвих обставинах та інші вразливі категорії населення громади.

Захід заплановано на  05 січня 2023 року з 11.00 до 14.00 в приміщенні Южноукраїнського ліцею № 3 Южноукраїнської міської ради Миколаївської області.

Читайте також