Res --> 1 Офіційний сайт міста Южноукраїнськ | Отримай фахову консультацію з питань соціального страхування у ЦНАП!
AA

Отримай фахову консультацію з питань соціального страхування у ЦНАП!

Шановні мешканці громади, маємо гарну новину!

З 06 вересня і надалі – щопонеділка та щочетверга 09.00 з - до 11.00 у приміщенні Центру надання адміністративних послуг міста Южноукраїнська ви можете отримати консультацію з питань соціального страхування!

У ЦНАП можна отримати консультаційну та інформаційну допомогу:

Щодо проведення позапланових перевірок (при закритті суб’єктів

господарської діяльності) достовірності поданих страхувальниками відомостей про види економічної діяльності підприємств, установ і організацій незалежно від форми власності, виду діяльності та господарювання та перевірки щодо повноти нарахування та сплати страхових внесків на загальнообов’язкове державне соціальне страхування.

- Щодо видачі довідок про відсутність або наявність заборгованості. Прийом документів щодо видачі довідок про відсутність або наявність заборгованості.

- Страхувальникам, членам комісій (уповноваженим) із соціального страхування та застрахованим особам із питань застосування законодавства про загальнообов’язкове державне соціальне страхування в частині надання матеріального забезпечення у зв’язку з тимчасовою втратою працездатності, а саме:

  • допомога по тимчасовій непрацездатності;
  • допомога по вагітності та пологах;
  • допомога на поховання (крім поховання пенсіонерів, безробітних та осіб, які померли від нещасного випадку на виробництві).

- Страхувальникам, застрахованим особам і членам їх сімей у разі настання страхового випадку із питань застосування законодавства про загальнообов’язкове державне соціальне страхування в частині щодо призначення, перерахування та проведення страхових виплат.

З приводу інших питань соціального страхування ви можете звернутися безпосередньо до Южноукраїнського міського відділення управління виконавчої дирекції Фонду соціального страхування України в Миколаївській області за адресою б-р Цвіточний, 4, (05136) 5-51-98.

Читайте також

До уваги жителів громади!

Вознесенське РУ ГУ ДСНС України у Миколаївській області

Постановою Кабінету Міністрів України від 07 липня 2023 року № 690 «Деякі питання забезпечення...

Реєструйте своє майно вчасно!

Центр надання адміністративних послуг

Шановні мешканці громади! Нерухоме майно є одним з основних засобів збереження та накопичення кап...