Res --> 1 Офіційний сайт міста Южноукраїнськ | Оголошення
AA

Оголошення

Відповідно до ст. 12, 13 Закону України «Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності», з метою одержання зауважень і пропозицій від фізичних та юридичних осіб, незалежно від форми власності оприлюднено проєкт рішення Южноукраїнської міської ради «Про затвердження Правил благоустрою, забезпечення чистоти і порядку на території міста обласного значення Южноукраїнська», який розроблений департаментом інфраструктури міського господарства Южноукраїнської міської ради.

Проєкт регуляторного акту - рішення Южноукраїнської міської ради розроблено з метою визначення чітких прав та обов’язків суб’єктів господарювання незалежно від форми власності та громадян у сфері благоустрою населеного пункту.

Підставою для розробки проєкту є приведення у відповідність до законів України «Про відходи», «Про особливості здійснення права власності у багатоквартирному будинку».

Проєкт регуляторного акту разом з аналізом впливу регуляторного акту та звітом про базове відстеження результативності регуляторного акту оприлюднено 23.01.2020 на офіційному сайті міста Южноукраїнська www.yu.mk.ua, та розміщено в міській бібліотеці № 1 (бульвар Цвіточний, 4 ), бібліотеці палацу культури «Енергетик».

Термін, протягом якого приймаються зауваження та пропозиції щодо вказаного проєкту регуляторних актів, складає 1 місяць з дня оприлюднення даного проєкту на офіційному сайті міста Южноукраїнськ за адресою: www.yu.mk.ua

Зауваження та пропозиції від зацікавлених осіб необхідно надавати у письмовому вигляді за адресою: м. Южноукраїнськ, вул. Дружби народів, 23, кім. № 93 а, б;  тел.: 5-56-37, факс: 2-10-57.

Читайте також

Оголошення

Управління житлово-комунального господарства Южноукраїнської міської ради

Відповідно до Закону України «Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської...

Повідомлення про продовження терміну громадського обговорення проекту рішення Южноукраїнської міської ради

Виконавчий комітет Южноукраїнської міської ради

Відділ містобудування  та архітектури Южноукраїнської міської ради повідомляє про продовження т...

Повідомлення

Управління містобудування, архітектури та розвитку інфраструктури Южноукраїнської міської ради

Відповідно до ст. 13 Закону України „Про засади державної регуляторної політики у сфері господ...