Res --> 1 Офіційний сайт міста Южноукраїнськ | Оголошення
AA

Оголошення

Виконавчий комітет Южноукраїнської міської ради повідомляє, що 30.01.2018 з 14.00 у приміщенні сесійної зали Южноукраїнської міської ради розпочнеться процедура жеребкування серед учасників антитерористичної операції з визначення номерів земельних ділянок з метою їх подальшої передачі безоплатно у власність для будівництва та обслуговування житлових будинків, господарських будівель і споруд на території міста Южноукраїнська (список учасників АТО для участі у жеребкуванні).

Процедура реєстрації учасників АТО  та їх представників буде проводитись з 14.00 до 15.00 години 30.01.2018.

На реєстрацію учасникам антитерористичної операції необхідно з’явитись особисто і пред’явити паспорт громадянина України та посвідчення учасника бойових дій. У разі неможливості особисто взяти участь у жеребкуванні, учасники антитерористичної операції мають право направити для участі у жеребкуванні уповноважену ними особу, яка повинна мати при  собі нотаріально посвідчену довіреність та паспорт громадянина України.

Звертаємо увагу, що порядок і умови проведення жеребкування визначено рішенням Южноукраїнської міської ради від 31.05.2016 №208, з яким можливо ознайомитись на офіційному веб-сайті міста Южноукраїнська.

У разі виникнення додаткових питань - звертайтесь до Управління екології, охорони навколишнього середовища та земельних відносин Южноукраїнської міської ради або за тел. 5-51-69, 5-51-90.

Читайте також

Проведено рейд робочої групи щодо заборони продажу ранньоквітучих рослин Червоної книги України

Виконавчий комітет Южноукраїнської міської ради

07 березня 2024 року відділом екології, охорони навколишнього середовища та земельних відносин спіль...

Що таке ЕкоЗагроза

Виконавчий комітет Южноукраїнської міської ради

ЕкоЗагроза – це офіційний ресурс Міндовкілля, розроблений за підтримки Міністерства цифрової т...