Res --> 1 Офіційний сайт міста Южноукраїнськ | Нові «енергетичні пригоди» южноукраїнських третьокласників
AA

Нові «енергетичні пригоди» южноукраїнських третьокласників

У інформаційному центрі Южно-Української АЕС провели черговий енергоквест для дітей. Цього разу учасниками захоплюючої подорожі у світ атомної енергії стали третьокласники загальноосвітньої школи №3 міста-супутника АЕС.

Веселий захід за традицією включає 4 рівні, що складаються з різних конкурсних завдань. Загадки, пазли, кросворди, естафети, мультфільми - все це входить до програми енергоквесту та допомагає розповісти просто про складне. Невимушена форма гри, що перемежовується з подачею пізнавальної інформації, допомагає дітям розширити свій кругозір у сфері атомної енергетики.

Організатори заходу - фахівці сектора роботи з молоддю та школярами управління інформації і громадських зв'язків ВП ЮУАЕС - підбирають свої шляхи подачі інформації для різних вікових груп. До кожного чергового заняття вони прагнуть додати якусь нову тему. Так, під час останнього енергоквесту третьокласники не лише дізналися про можливості мирного атома, види енергії, переваги ядерної енергетики, спосіб вироблення кіловат на АЕС, а й познайомилися з таким поняттям як енергозбереження та шляхами його досягнення.

З початку року в інформцентрі АЕС пройшло 14 енергоквестів. Їх учасниками стали 343 школярі.

 

Читайте також

Фахівці управління інформації та громадських зв’язків філії «ВП ПАЕС» продовжують серію дидактичних заходів для дітей

Управління інформації та громадських зв’язків ВП ПАЕС

5 квітня учні ліцею №4 м Южноукраїнськ корисно та продуктивно провели позаурочний час в інформаційно...