Res --> Офіційний сайт міста Южноукраїнськ | Нарада з представниками соціальної сфери
AA

Нарада з представниками соціальної сфери

8 лютого, в залі засідань Южноукраїнського виконкому було проведено нараду з представниками соціальних сфер діяльності під головуванням заступника міського голови Марії Дроздової.

Низка питань стосувалася організації видачі гуманітарної допомоги. Марія Борисівна звернула увагу на потребу в залученні людей для розгрузки та фасування гуманітарної допомоги, розглянули варіанти приміщень для додаткових пунктів видачі у місті та у старостинських округах. 

  • Ми активно працювали і продовжуємо працювати аби залучати і міжнародних, і українських донорів, благодійні фондів та організацій з метою допомоги мешканцям нашої громади, - зазначила головуюча, - отримуємо нефасовану гуманітарну допомогу, тому щоб пришвидшити процес фасування, розгрузки та видачі пропоную залучити мешканців громади, з числа волонтерів та отримувачів допомоги, в тому числі внутрішньо-переміщених осіб, що знайшли прихисток в нашій громаді.
  • 14 лютого готується видача гуманітарної допомоги за участі представників благодійного фонду для ВПО, - додала Марія Борисівна, - Тому дуже важливо належним чином організувати видачу цієї допомоги з урахуванням вимог донорів та погодних умов.

Обговорили також роботу Служби у справах дітей з батьками, діти яких перебувають у КЗ «Центр соціально-психологічної реабілітації дітей» щодо належного виконання ними батьківських обов’язків з метою подальшого повернення дітей у родину.

Відрадно, що найближчим часом двоє дітей, що тимчасово перебували у закладі повернуться до мами, яка виконала всі умови для поліпшення умов проживання.

У КНП «Южноукраїнська міська багатопрофільна лікарня» працюють над встановленням потужного генератора, аби вимкнення світла не впливало на роботу медичного закладу.

Директору некомерційного комунального підприємства «Южноукраїнський міський центр первинної медико-санітарної допомоги» Дмитру Мірошнику надано доручення детально попрацювати у напрямку  збільшення кількості декларацій з сімейними лікарями. Відрадно, що за минулий місяць з первинкою заключено більше двохсот нових декларацій.

Марією Борисівною було надано ряд доручень керівникам медичних закладів та управлінь міської ради.

 

Читайте також

До уваги ветеранів війни, членів  їх сімей та членів сімей загиблих (померлих) Захисників та Захисниць України!

Управління соціального захисту населення Южноукраїнської міської ради

Управління соціального захисту населення Южноукраїнської міської ради повідомляє. 20 березня 2024...

Виїзна нарада

Управління соціального захисту населення Южноукраїнської міської ради

11.04.2024 відбулась виїзна нарада під головуванням заступника міського голови з питань діяльності в...

Про укладання колективних договорів у Южноукраїнській міській територіальній громаді станом на 01.04.2024

Управління соціального захисту населення Южноукраїнської міської ради

На 83 підприємствах, установах та організаціях Южноукраїнської міської територіальної громади укладе...

Роз’яснюємо щодо виплати матеріальної допомоги військовослужбовцям, звільненим з військової строкової служби

Управління соціального захисту населення Южноукраїнської міської ради

Відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 8 квітня 2015 року № 185 «Про затвердже...