Res --> Офіційний сайт міста Южноукраїнськ | Нарада з питань увіковічнення пам’яті загиблих військових
AA

Нарада з питань увіковічнення пам’яті загиблих військових

13 квітня у малій залі виконавчого комітету пройшла нарада з питань увіковічнення пам’яті загиблих військових Южноукраїнської міської територіальної громади під головуванням заступника міського голови Марії Дроздової.

Під час засідання, начальник управління діловодства та зв’язків з громадськістю Антоніна Мартинко озвучила проєкт про внесення змін до Положення про звання «Почесний громадянин Южноукраїнської міської територіальної громади». Так, пропонується його доповнити пунктами, що відповідатимуть всім необхідним заходам щодо вшанування полеглих Героїв: процедура виготовлення посвідчення «Почесний громадянин» для вручення родинам загиблих воїнів, встановлення та утримання пам’ятних знаків загиблих воїнів, проведення вшанувальних заходів (інформаційні куточки у школах, де навчались військові), тощо.

Крім того, головуючою надано ряд доручень, зокрема: відслідковувати та розміщувати на офіційному сайті міста пам’ятну інформацію про роковини загибелі кожного захисника, винести на обговорення громади питання встановлення Пам’ятного знаку Захисникам України та інше.

У нараді взяли участь керівники та представники управлінь та відділів міської ради: Володимир Божко, Ельвіра Гехад, Тетяна Гончарова, Неля Захарко, Антоніна Мартинко, Наталія Кравченко, Христина Ічанська, Олександр Гавриш, в. о. директора комунального підприємства «Служба комунального господарства» Лідія Паламарчук, депутат Южноукраїнської міської ради Олена Петрина.

 

Читайте також

Апаратна нарада

Виконавчий комітет Южноукраїнської міської ради

  Апаратна нарада під головуванням міського голови Валерія Онуфрієнка була проведена у четве...

Засідання робочої групи з питань увіковічнення пам’яті загиблих військовослужбовців Южноукраїнської міської територіальної громади

Виконавчий комітет Южноукраїнської міської ради

21 вересня в залі засідань виконавчого комітету відбулося чергове засідання робочої групи з питань у...

Обговорили внесення змін до Положення про звання «Почесний громадянин Южноукраїнської міської територіальної громади»

Виконавчий комітет Южноукраїнської міської ради

У залі засідань Южноукраїнського виконавчого комітету було проведено робоче засідання щодо внесення...

Відбулася апаратна нарада

Виконавчий комітет Южноукраїнської міської ради

У понеділок, 31 липня, у залі виконавчого комітету відбулася апаратна нарада під головуванням секрет...