Res --> 1 Офіційний сайт міста Южноукраїнськ | Набув чинності Закон України щодо додаткової підтримки платників податків на період здійснення заходів, спрямованих на запобігання виникненню і поширенню коронавірусної хвороби
AA

Набув чинності Закон України щодо додаткової підтримки платників податків на період здійснення заходів, спрямованих на запобігання виникненню і поширенню коронавірусної хвороби

29 травня 2020 року набув чинності Закон України «Про внесення змін до Податкового кодексу України та інших законів України щодо додаткової підтримки платників податків на період здійснення заходів, спрямованих на запобігання виникненню і поширенню коронавірусної хвороби (COVID-19)» № 591-IX від 13.05.2020. 

Законом, зокрема, передбачається додаткова матеріальна підтримка медичних працівників в умовах протидії поширенню коронавірусу в Україні.

Медичні та інші працівники закладів охорони здоров’я державної та/або комунальної власності, які безпосередньо зайняті у ліквідації епідемії та здійсненні заходів із запобігання поширенню гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2, та лікуванні пацієнтів із випадками гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2, отримають грошову компенсацію у розмірі утриманого податку на доходи фізичних осіб на додаткові доплати до заробітних плат за травень-червень.

Виплата такої компенсації здійснюється у повному обсязі за рахунок коштів Державного бюджету України. Перелік працівників визначається центральним органом виконавчої влади, що реалізує державну політику у сфері охорони здоров’я. Порядок виплати такої грошової компенсації затверджується Кабінетом Міністрів України.

Читайте також

"Дитина не одна"- тимчасова допомога на дітей, щодо яких встановлено факт відсутності батьківського піклування

Управління соціального захисту населення Южноукраїнської міської ради

Постановою Кабінету Міністрів України від 22 березня 2024 р. № 331 «Деякі питання провадження...

Кіберзалежність

Управління соціального захисту населення Южноукраїнської міської ради

На початку свого розвитку комп’ютерні технології здебільшого застосовувалися для роботи, але з...

До уваги ветеранів війни, членів  їх сімей та членів сімей загиблих (померлих) Захисників та Захисниць України!

Управління соціального захисту населення Южноукраїнської міської ради

Управління соціального захисту населення Южноукраїнської міської ради повідомляє. 20 березня 2024...