Res --> 1 Офіційний сайт міста Южноукраїнськ | На южно-українському майданчику завершено програму оглядових курсів для фахівців структурних підрозділів Енергоатома на 2018 рік
AA

На южно-українському майданчику завершено програму оглядових курсів для фахівців структурних підрозділів Енергоатома на 2018 рік

Остання цього року група фахівців дирекції НАЕК «Енергоатом» знайомилася з Южно-Українським енергокомплексом у рамках оглядових курсів 26 та 27 вересня.  Учасниками заходу традиційно стали фахівці, робота яких безпосередньо не пов'язана з виробництвом.

У рамках стажування гості отримали розширену інформацію про роботу трьох складових енергокомплексу - Южно-Української АЕС, Олександрівської ГЕС і Ташлицької ГАЕС. Учасники оглядових курсів відвідали машзали першої та другої черг енергоблоків і повномасштабні тренажери блочних щитів управління АЕС, відкритий розподільчий пристрій 330 кВ, а також гідро- та гідроакумулюючу електростанції. На будівельному майданчику бризкальних басейнів кияни ознайомилися з ходом реалізації масштабного проекту реконструкції системи технічного водопостачання атомної станції.

Більшість членів делегації відвідали підприємство вперше і вважають цей візит дуже корисним. 

«Цього року в рамках оглядових курсів  з нашим енергокомплексом познайомилися 5 груп працівників структурних підрозділів НАЕК, - зазначає керівник групи зв’язків зі ЗМІ та громадськістю Влада Тішкова. - Нам є що розповісти і що показати. Лише в складі нашого підприємства разом з АЕС працюють гідро- та гідроакумулююча елекростанції. В Україні таких енергетичних комплексів більше немає. Це цікаво. Це видовищно. І, сподіваюся, це допоможе нашим гостям у їхній подальшій роботі».

 

 

Читайте також

Фахівці управління інформації та громадських зв’язків філії «ВП ПАЕС» продовжують серію дидактичних заходів для дітей

Управління інформації та громадських зв’язків ВП ПАЕС

5 квітня учні ліцею №4 м Южноукраїнськ корисно та продуктивно провели позаурочний час в інформаційно...