Res --> 1 Офіційний сайт міста Южноукраїнськ | На Южно-Українській АЕС для критично важливого персоналу запроваджується режим ізоляції
AA

На Южно-Українській АЕС для критично важливого персоналу запроваджується режим ізоляції

У зв’язку зі складною епідеміологічною ситуацією, спричиненою розповсюдженням коронавірусу COVID-19, для критично важливого для експлуатації ЮУАЕС персоналу на період карантину запроваджено особливий режим роботи та відпочинку. Для збереження здоров’я та працездатності групі технічного керування (ГТК) та оперативникам, робочі місця яких розташовані на блочних щитах керування (БЩК) енергоблоків № 1,2,3 Южно-Української атомної станції, запропоновано перейти на режим ізоляції.

На базі санаторію-профілакторію оздоровчо-реабілітаційного комплексу «Іскра» ВП ЮУАЕС на період карантину для ізольованого персоналу створено всі необхідні соціально-побутові умови для проживання, харчування та відпочинку.

Оперативників буде забезпечено засобами індивідуального захисту, організують постійний медичний моніторинг їхнього стану здоров’я на робочих місцях і в місцях ізоляції з документуванням результатів. Вжито заходів для мінімізації контактів критично важливого персоналу, розроблено спеціальні маршрути для їх транспортування та пересування до місць роботи.  Розробляються також нові графіки роботи ГТК і оперативників БЩК на період карантину.

Усі ці заходи мають уберегти критично важливий для роботи ЮУАЕС персонал  від захворювання на коронавірус.

Читайте також

Фахівці управління інформації та громадських зв’язків філії «ВП ПАЕС» продовжують серію дидактичних заходів для дітей

Управління інформації та громадських зв’язків ВП ПАЕС

5 квітня учні ліцею №4 м Южноукраїнськ корисно та продуктивно провели позаурочний час в інформаційно...