Res --> 1 Офіційний сайт міста Южноукраїнськ | На ЮУАЕС запроваджують систему для самопідготовки онлайн
AA

На ЮУАЕС запроваджують систему для самопідготовки онлайн

У ВП ЮУАЕС запроваджують віддалену систему для самопідготовки, аби здійснювати більш ефективний відбір кадрів. Теоретичний матеріал з електротехніки та тепломеханіки кандидати на працевлаштування можуть знайти на веб-ресурсі підприємства.

 Для підвищення якості знань та їх ефективного контролю вже кілька років у підрозділах НАЕК «Енергоатом» використовується автоматизована система «АСКО». Її впровадили на усіх атомних електростанціях України. Софт дозволяє проводити навчання і контроль знань персоналу дистанційно. Це набуло особливої актуальності у період коронавірусної пандемії, коли виникла необхідність максимально обмежити контакти.

«Ті працівники, які не мають на робочому місці ПК, можуть пройти теорію та контроль знань безпосередньо у комп’ютерному класі навчально-тренувального центру ЮУАЕС. Мінімальний обсяг правильних відповідей для успішного складання тесту – 80%», - каже заступник начальника навчально-тренувального центру ЮУАЕС Дмитро Шаміс. 

Аби і у кандидатів на працевлаштування була можливість підготуватися до вхідного контролю, було прийняте рішення викласти теоретичний матеріал з електротехніки та тепломеханіки у вільний доступ на веб-ресурс Южно-Української АЕС. Це дозволить навчатися віддалено як з домашнього ПК, так і зі смартфону.

На офіційному сайті підприємства у розділі «Працевлаштування» опублікують нагадування, що кожен претендент на вакансію має попередньо ознайомитись з теоретичним мінімумом, яким він повинен володіти. «Це дозволить нам встановити своєрідний бар’єр по рівню знань для людей, які хочуть працевлаштуватися на АЕС, та забезпечити підприємство більш кваліфікованими кадрами. Крім того, ми надаємо здобувачам можливість поповнити дефіцит знань», -  підкреслив Дмитро Шаміс.

У навчально-тренувальному центрі Южно-Української АЕС вважають, що дистанційна система для самопідготовки стане у нагоді не тільки кандидатам на працевлаштування, а й студентам ЗВО, закладів профтеху, а також молодим працівникам підприємства, які хочуть підійматися кар’єрними сходами. 

 

Читайте також

Фахівці управління інформації та громадських зв’язків філії «ВП ПАЕС» продовжують серію дидактичних заходів для дітей

Управління інформації та громадських зв’язків ВП ПАЕС

5 квітня учні ліцею №4 м Южноукраїнськ корисно та продуктивно провели позаурочний час в інформаційно...