Res --> 1 Офіційний сайт міста Южноукраїнськ | На ЮУАЕС подбали про безпеку робочих перевезень
AA

На ЮУАЕС подбали про безпеку робочих перевезень

Із запровадженням карантину на Южно-Українській АЕС, перш за все, подбали про безпеку робочих перевезень. Кількість рейсів за маршрутом АЕС-МІСТО-АЕС нині значно збільшена. 

На робочих перевезеннях АЕС-МІСТО-АЕС задіяно 36 автобусів автотранспортного господарства (АТГ) ВП ЮУАЕС. За словами керівника АТГ Петра Форостяного, на підприємстві зробили все можливе, аби збільшити кількість рейсів і запобігти скупченню людей в автобусах: «якщо раніше за маршрутом АЕС-МІСТО-АЕС здійснювали (в загальній кількості) 116 поїздок за добу, зараз – 156. Вільних місць тепер вистачає на всіх, а автобуси курсують з інтервалом у декілька хвилин».

Чимало працівників пересіли на власні автомобілі. Таким чином автовласники відгукнулись на заклик керівництва. Так безпечніше для себе і для колег.

Ще більшої безпеки в автобусних перевезеннях досягають за рахунок дезінфекції. Для цього в АТГ створили спеціальну бригаду, що обробляє транспорт двічі на день – після усіх вечірніх та вранішніх виїздів. Профілактику проводять вручну та з допомогою обприскувачів. Застосовують ефективний препарат, який допомогли підібрати фахівці відділу охорони здоров’я. Найближчим часом надійде новий засіб, який створюватиме захисну плівку на оброблених поверхнях і триматиметься значно довше, ніж нинішній розчин.

Транспортні перевезення – це лише частина тих заходів, до яких вдаються на підприємстві, щоб убезпечити персонал.

Аби безпека робочих перевезень була максимальною, у Южноукраїнську потурбувалися про дезінфекцію міських зупинок. З першого квітня комунальники обробляють  зупинки, на яких здійснює посадку персонал Южно-Української АЕС.

Нині на ЮУАЕС та в її місті-супутнику вживається максимум заходів, які дозволяють мінімізувати можливість поширення інфекції та зараження громадян.

 

 

Читайте також

Фахівці управління інформації та громадських зв’язків філії «ВП ПАЕС» продовжують серію дидактичних заходів для дітей

Управління інформації та громадських зв’язків ВП ПАЕС

5 квітня учні ліцею №4 м Южноукраїнськ корисно та продуктивно провели позаурочний час в інформаційно...