Res --> 1 Офіційний сайт міста Южноукраїнськ | На базі м. Южноукраїнськ стартував дводенний навчально-методичний збір
AA

На базі м. Южноукраїнськ стартував дводенний навчально-методичний збір

17 травня на базі міста Южноукраїнськ стартував навчально-методичний збір з питань проведення просвітницької роботи з населенням, яке проживає в зонах спостереження атомних станцій за участю представників Волинської, Запорізької, Дніпропетровської, Рівненської, Хмельницької, Житомирської та Херсонської областей.  
На початку пройшла церемонія відкриття, в рамках якої організатори довели до відома всіх учасників основну мету заходу та порядок проведення збору.

Першим із вступним словом виступив Геннадій Долбіков, заступник начальника управління - начальник відділу радіаційного, хімічного захисту та евакозаходів Департаменту організації заходів цивільного захисту ДСНС України, який привітав всіх присутніх та зазначив: «В рамках зустрічі буде розглянуто ряд теоретичних питань та відпрацьовано практичні заходи, які дозволять учасникам обмінятися досвідом та ознайомитися із формами та методами роботи на території областей України, де розташовані атомні електростанції».
Також із вітальною промовою виступив заступник начальника Головного управління ДСНС України у Миколаївській області з реагування на надзвичайні ситуації Михайло Гриб, який зазначив: «Ми плідно співпрацюємо у різних напрямках з ДСНС та робимо спільну справу!» Генеральний директор ВП «Южноукраїнська атомна електростанція» Володимир Лісніченко, який також привітав усіх присутніх, довів до відома присутніх порядок перебування на території підприємства та запланованих заходів.

По завершенню урочистої частини, учасники отримали змогу обмінятися першими враженнями від візиту до Миколаївщини та перейшли до порядку денного.

ГУ ДСНС України у Миколаївській області

 

Читайте також

До уваги жителів громади! 

Виконавчий комітет Южноукраїнської міської ради

У разі надходження попередження про загрозу «Повітряна тривога», не ігноруйте сигнал!...

Інформація про хід виконання комплексної Програми профілактики злочинності та вдосконалення системи захисту конституційних прав і свобод громадян Южноукраїнської міської територіальної громади на 2022-2026 роки протягом 2023 року

Управління з питань НС та взаємодії з правоохоронними органами Южноукраїнської міської ради

Комплексна програма профілактики злочинності та вдосконалення системи захисту  конституційних п...

Заходи безпеки на льоду

Управління з питань НС та взаємодії з правоохоронними органами Южноукраїнської міської ради

Управління з питань надзвичайних ситуацій та взаємодії з правоохоронними органами Южноукраїнської м...

Управління з питань надзвичайних ситуацій та взаємодії з правоохоронними органами Южноукраїнської міської ради інформує

Управління з питань НС та взаємодії з правоохоронними органами Южноукраїнської міської ради

У зв’язку з пониженням температури повітря на річці Південний Буг береться тонка крига на воді...