Res --> 1 Офіційний сайт міста Южноукраїнськ | Молоко з Агрономії
AA

Молоко з Агрономії

Вчора місто отримало гуманітарну допомогу від Державного підприємства дослідного господарства “Агрономія” - півтори тонни молока. Воно було роздане людям на площі біля Палацу культури “Енергетик” за розпорядженням міського голови Валерія Онуфрієнка. В одні руки видавалось не більше трьох літрів, таким чином молоко отримали близько п'ятисот южноукраїнців, серед яких переважно пенсіонери та жінки з дітьми. Сьогодні об'яви про привезення молока не було, але люди все ж таки знову зібралися на площі біля ПК.
Міський голова Валерій Онуфрієнко приїхав, щоб поспілкуватися з людьми та пояснити, чому молока цього разу не буде. Він розповів, що молоковоз сьогодні дійсно приїхав, але цього разу вся продукція піде у дитячі садки та у резервний фонд міста (на заморожування). Планувалося, що сьогодні постачання молока буде здійснено двічі, але зранку молоковоз зламався і багато часу було витрачено на його ремонт.
Валерій Онуфрієнко також відповів на чисельні запитання мешканців стосовно готівки, продуктів харчування, сховищ, сирен тощо.
Шановні жителі Южноукраїнської МТГ! Уважно слідкуйте за новинами, що оприлюднюються на офіційних джерелах інформації міськвиконкому. Саме там можна отримати оперативні дані щодо життєдіяльності та забезпечення міста. Інформацію про наступне постачання молока буде обов'язково  оприлюднено.

 

Читайте також

Зверніть увагу!

Миколаївська ОВА

Від 25 листопада 2023 року почав діяти спільний наказ № 8дск/50/1дск «Про встановлення заходів...

Допомога військовим

Виконавчий комітет Южноукраїнської міської ради

  Южноукраїнська міська рада та її виконавчий комітет продовжує підтримувати наших захисникі...

Допомога на передову

Виконавчий комітет Южноукраїнської міської ради

  Южноукраїнська міська рада продовжує активно підтримувати Збройні Сили України. Сьогодн...