Res --> Офіційний сайт міста Южноукраїнськ | Міста Героїв Буча. Тут народжується справедливість
AA

Міста Героїв Буча. Тут народжується справедливість

Буча – місто, від назви якого по тілу відразу пробігають мурахи. Місто, яке пройшло крізь справжнє пекло. Місто, яке мужньо витримало 33 дні жахливої окупації.

☝????31 березня ми всі будемо відзначати день звільнення Бучі від російських окупантів. Ця дата вміщає в собі весь героїзм та біль, лють та помсту, яка чекає на кожного, хто ступить з лихими намірами на нашу землю.

Світ має розуміти, що ті звірства, які ми побачили в Бучі після її деокупації – неодноразово повторюються й в інших, тимчасово підвласних росіянам, містах та селах. Тому іншого варіанту, як повернути всі наші незаконно відібрані території – не існує.

➡️Битви на півночі та звільнення північних регіонів – це лише частина загального оборонного успіху всієї країни, яка була забезпечена єдністю українського народу.

Наша впевненість у перемозі України, наше бачення вільного майбутнього для нашої держави, український героїзм, який вразив світ, – усе це народилося саме там… У містах-героях української півночі, українського сходу, українського півдня.

#МістаГероїв

Читайте також