Res --> 1 Офіційний сайт міста Южноукраїнськ | Ми можемо, ми переможемо!
AA

Ми можемо, ми переможемо!

На виконання Постанови головного державного санітарного лікаря України  від 13.04.2020 №9 «Про визнання такою, що втратила чинність, постанови Головного державного санітарного лікаря України від 30 березня 2020 року №5», 16.04.2020  року першим  заступником міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Мустяцею Г.Ф. та представниками управління економічного розвитку Южноукраїнської міської ради  був проведений рейд по ринках міста Южноукраїнська.

В ході рейду було з’ясовано чи є зрозумілою фактична вимога нової директиви з Києва припинити розуміють, що така директива починає діяти відразу. Виконком міської ради з розумінням ставиться до потреби дозволити роботу ринків але ми не є головними в цьому процесі. Ми чергове готуємо пропозиції аби робота ринків була дозволена. Але сьогодні ми вимушені виконувати, те, що приймається для всієї країни.

Окрім ринків діє обмеження в’їзду, виїзду в/з міста. Виконком міської ради забезпечив блок-пости всім необхідним для їх роботи. Питання пропусків постійно є на контролі поданих заяв.  

Ще одне, не вірте слухам, що будуть закриті магазини та іншим чуткам, достовірна інформація тільки у нас. Зокрема наразі є загоряння на звалище відходів у Вознесенську, наше міське звалище під посиленим контролем. 

Наша дисциплінованість у виконанні карантинних вимог разом з оснащенням наших лікарень засобами діагностики та іншими потрібними їм засобами має призвести до скорочення терміну карантинних обмежень.

Шановні городяни! Поважаймо себе, поважаймо наше оточення, дотримуємось карантинних вимог. Так ми збережемо себе та інших від уражень цією хворобою. Так ми збережемо наших лікарів, які потребують окремої ваги нашого розуміння і поваги до їх праці.

Пам’ятаймо, наше ігнорування карантинних вимог може призвести до того, що нас не буде кому лікувати.

Зустрінемо Великдень вдома, наші святкові кошики не гірше будуть освячені, коли вони будуть поряд з телевізором або радіоприймачем, де лунатиме Пасхальне Богослужіння та і ми самі станемо іншими, кращими, коли почуємо слова молитов в це Пасхальне Свято. Сьогодні страсна п’ятниця, найскорботніший день Великого посту.    

         Виконком міської ради


 

 

Читайте також