Res --> Офіційний сайт міста Южноукраїнськ | Літературний вернісаж «В душі бринить струна єдина – дитина, книга і родина!»
AA

Літературний вернісаж «В душі бринить струна єдина – дитина, книга і родина!»

Щорічно весь світ відзначає День родини (сім’ї) 15 травня. КЗ  «Міська бібліотека для дітей» провела літературний вернісаж «В душі бринить струна єдина – дитина, книга і родина!» до відзначення Дня родини.

На захід запросили родини найактивніших користувачів. Серед запрошених були тимчасово переселені родини з Енергодару, з Херсону та Олешків Херсонської області та наші містяни. Також на заході була присутня представник управління інформації та громадських зв’язків ВП ПАЕС пані Світлана Дідик. Літературний вернісаж проходив жваво та цікаво. Учасникам пропонувалося багато цікавих творчих завдань, які включали в себе багато різних запитань, в тому числі і літературні вподобання (поезія, прислів’я, приказки).

Кожна родина була і залишається хранителькою духовних цінностей, родинних традицій. З родини починається життя людини, тут відбувається формування її як громадянина. У цей складний воєнний час працівники бібліотеки намагалися запрошеним родинам зробити маленьке родинне свято, відволікти їх від сумних думок, особливо для переселених родин. Наприкінці заходу кожна родина отримала Грамоту за участь і солодкі смаколики до чаю.

Поки у нас будуть такі дружні родини, буде незалежна і мирна Україна!!!

 

Читайте також