Res --> Офіційний сайт міста Южноукраїнськ | Лікар-уролог – молодий спеціаліст в КНП ЮМБЛ
AA

Лікар-уролог – молодий спеціаліст в КНП ЮМБЛ

Добровський Ярослав Валентинович -

молодий спеціаліст в КНП «ЮМБЛ»

З  дитинства Добровський Ярослав Валентинович мріяв стати лікарем. Для нього завжди був  прикладом  його дідусь фельдшер. Отож, коли настав час остаточного вибору майбутньої професії,  він не вагаючись обрав медичну сферу діяльності та вступив до Одеського національного медичного університету. Інтернатуру проходив в одній із лікарень Миколаєва, де отримав професійний досвід та сформувався як спеціаліст.

  За державним розподілом почав працювати лікарем-урологом в місті Южноукраїнськ в КНП «ЮМБЛ», де компетентний колектив та  всі умови для успішного розвитку.

«Завжди хотів приносити користь людям, робити щось суттєве і значуще одночасно. Професія лікаря вимагає бути відповідальним за життя інших людей та  швидко приймати складні рішення, потрібно мати особливий характер, бути стресостійким. На мій погляд лікар – це покликання, неможливо зняти халат і перестати бути лікарем. Час від часу читаю медичну літературу, відвідую  спеціалізовані курси та тренінги. Без цього в медицині неможливо, тому що постійно з’являється щось нове, методи лікування коригуються. А лікарю потрібно бути в курсі всіх нововведень і відкриттів.»

Адміністрація КНП «ЮМБЛ»  хоче побажати Ярославу Валентиновичу професійного розвитку , успіхів в боротьбі за здоров'я наших пацієнтів, досягати поставлених цілей, набувати досвіду та бути майстром своєї справи.

Читайте також

День лікаря–лаборанта

КНП «Южноукраїнська міська багатопрофільна лікарня»

15 квітня відзначаються День лікаря–лаборанта, міжнародний день фахівця з лабораторної ді...