Res --> 1 Офіційний сайт міста Южноукраїнськ | Крокує децентралізація
AA

Крокує децентралізація

4 березня у великій залі засідань виконавчого комітету Южноукраїнської міської ради під головуванням міського голови Віктора Пароконного відбувся круглий стіл щодо обговорення проєкту змін до Конституції України в частині децентралізації. В обговоренні взяли участь представники органів місцевого самоврядування, засобів масової інформації, громадських організацій, депутати міської ради, мешканці міста.

На початку зустрічі міський голова повідомив мету зустрічі. Начальник відділу правової роботи апарату Южноукраїнської міської ради та її виконавчого комітету Миськів С.О. коротко зупинився на основних змінах, які пропонуються внести до Конституції України.

Віктор Пароконний вніс пропозицію щодо соціального посилення статусу міст, на території яких знаходяться діючі атомні електростанції та потребу отримання перспектив їх розвитку. Міський голова відмітив, що запропоновані до обговорення зміни – це об’ємний матеріал, який необхідно вивчати більш досконало.

Після обговорення збори делегували робочу групу по об’єднанню внесених пропозицій в текст звернення до Миколаївської облдержадміністрації.

 

 


 

 

Читайте також