Res --> 1 Офіційний сайт міста Южноукраїнськ | Колектив автотранспортного господарства ВП ЮУАЕС передав військовим першу цього року партію відремонтованої техніки
AA

Колектив автотранспортного господарства ВП ЮУАЕС передав військовим першу цього року партію відремонтованої техніки

Працівники автотранспортного господарства (АТГ) Южно-Українського енергокомплексу 24 січня передали представникам трьох військових підрозділів чергову партію відремонтованої техніки. Цього разу ремонтники АТГ повернули «до життя» автомобілі  ЗІЛ-131, УАЗ та «Соболь».

«Цього року це перша військова техніка, відновлена руками наших фахівців, яка відправляється до місць дислокації. Аби встигнути до приїзду військових наші ремонтники не просто працювали в неробочий час, а іноді й спали по декілька годин. Відновлення бойової техніки - робота складна та відповідальна. Та, попри це, кількість волонтерів не лише не зменшується, а навіть збільшується», - констатував директор АТГ ВП ЮУАЕС Петро Форостяний.

Усі запасні частини для ремонту, як і зазвичай, придбані за гроші працівників автотранспортного господарства. Відновлення ЗІЛу, УАЗу та «Соболя» вартувало близько 100 тис. грн. Такий патріотичний порив не залишився без слів щирої вдячності:

Старший лейтенант Сергій Муравський (вч 3039 Нацгвардії України): «У вашого колективу золоті руки. Ті підприємства, які ремонтують і модернізують нам техніку, стільки не роблять для нас, скільки зробили ви. Спасибі за таку велику допомогу і сподіваюсь на подальшу співпрацю».

Капітан II рангу Олексій Коваленко (Військово-морська база «Схід»): «Наші зарубіжні партнери, з якими ми співпрацюємо з питань психологічної допомоги та інших, у один голос повторюють, що допомога Збройним силам України  з боку суспільства в умовах цієї війни є безпрецедентною в світі. Щиро дякую за неї. Завдяки їй ми знаємо, що суспільство з нами».

Майор Сергій Маяцький (вч А2227 40-ї окремої артилерійської бригади): «Ми співпрацюємо з ремонтниками АТГ Южно-Української АЕС 2-й рік. На їхньому рахунку 6 одиниць відремонтованої бойової техніки. І кожна з них стоїть у бойовому строю нашої бригади та допомагає бити ворога. Думаю, що спільними зусиллями ми здобудемо перемогу».  

Свою вдячність за волонтерську діяльність патріотів АТГ ВП ЮУАЕС військові засвідчили Листами подяки та практичним подарунком – двома комплектами ремонтного спецодягу. Він буде доречним уже найближчим часом: на «другу молодість» на майданчику АТГ чекає черговий ЗІЛ, що прибув із одного з військових підрозділів, а в дорозі до місця ремонту – УАЗ «Патріот» з передової на Сході України. Тож робота триває.

З початку військової агресії ремонтники АТГ повернули в бойовий стрій 108 одиниць техніки, відремонтували для військових частин 35 двигунів, 21 коробку передач, 10 паливних систем, 65 одиниць вузлів і агрегатів.

 

 

Читайте також

Фахівці управління інформації та громадських зв’язків філії «ВП ПАЕС» продовжують серію дидактичних заходів для дітей

Управління інформації та громадських зв’язків ВП ПАЕС

5 квітня учні ліцею №4 м Южноукраїнськ корисно та продуктивно провели позаурочний час в інформаційно...