Res --> Офіційний сайт міста Южноукраїнськ | Книжковий радар «Завітай до бібліотеки – вона від тебе не далеко»
AA

Книжковий радар «Завітай до бібліотеки – вона від тебе не далеко»

17 травня  КЗ «Міська бібліотека для дітей» гостинно запросила вимушено переселених дітей та їх батьків на книжковий радар «Завітай до бібліотеки, вона від тебе не далеко». Дітям була проведена екскурсія, розповідь про роботу та фонд бібліотеки. У затишній читацькій залі для юних гостей бібліотекарі провели голосні читання книги Всеволода Нестайка «Тореадори з Васюківки», передивилися коротке відео цієї чудової гумористичної книги та провели інформаційну вікторину «Чомусики» по серії пізнавальних міні-енциклопедій.

Також  гості бібліотеки мали змогу передивитися навчальне та пізнавальне відео про Іванка та Миколку, про Катрусю і Марусю та розповісти про себе. 

Наприкінці заходу діти разом із допомогою батьків приготували невеликі подарунки-повідомлення для наших захисників. Кожен учасник написав на аркуші побажання та вітання воїну, обвів свої долоньки та намалював щось особливе. Ці повідомлення будуть передані волонтерами на передову нашим мужнім воїнам. На згадку про нашу зустріч бібліотечні працівники подарували дітям невеличкі подарунки.

Ми завжди раді бачити гостей у нашій бібліотеці!

Ласкаво просимо до бібліотеки!

 

Читайте також