Res --> 1 Офіційний сайт міста Южноукраїнськ | ККСС «Олімп» ЮУАЕС відновив роботу
AA

ККСС «Олімп» ЮУАЕС відновив роботу

Комбінат культурно-спортивних споруд «Олімп» ЮУАЕС після тривалої перерви, обумовленої карантинними заходами, відновив надання послуг. Двері для відвідувачів відкрили з 1 серпня. Щоправда, з певними обмеженнями.

Поки що заняття доступні лише для спортсменів, які є учасниками секцій або груп і займаються з тренером.  «Це дає можливість контролювати потік відвідувачів, уникати скупчення, адже за правилами, кількість осіб у групі має бути не більше 10. Тренери слідкують  за дотриманням соціальної дистанції, - пояснює завідувачка сектором господарського забезпечення СК «Олімп» Ірина Платонова. - Індивідуальних відвідувачів, які займаються за абонементами, на жаль, ми поки приймати не можемо».

Для всіх, хто заходить до будівлі спорткомплексу, діють нові правила. Обов’язково – маска. На вході встановлено спеціальний дезинфікуючий тонель. Цей хитромудрий пристрій вимірює температуру безконтактним способом кожному візитеру, видає порцію спеціального розчину для обробки рук і на довершення – обдає хмарою розпиленого дезинфектора всю постать. Повсюди – інформаційні плакати з нагадуванням про запобігання розповсюдженню вірусу. Після кожного тренування – вологе прибирання та провітрювання залів для занять. Щогодини – обробка тренажерів дезінфікуючими розчинами.

Загалом на базі спорткомплексу «Олімп» працює більше десяти секцій для дітей. Тренуються і команди дорослих. Активно займаються працівники АЕС, які беруть участь у спартакіадах ЮУООП та НАЕК «Енергоатом». До карантину кількість відвідувачів становила 700-800 осіб за день. Наразі – не більше 200. Це пов’язано не лише з карантином, а й з періодом літніх відпусток у тренерів та канікул у дітей.

Через карантинні обмеження ККСС «Олімп» був зачинений для відвідування майже чотири місяці. Та персонал закладу дарма часу не гаяв. Усюди проведено генеральне прибирання, відремонтовано декілька приміщень. Ремонт виконано у чоловічій роздягальні, душовій, переході до сауни, на сходових клітинах. Користуючись вимушеним простоєм, провели очищення дна басейну, заплановане на серпень. Допомогли водолази Каскаду ГЕС-ГАЕС. Чималий обсяг робіт вдалось виконати і на спорудах стадіону. Ремонт трибун, здійснений силами УСКП ЮУАЕС дозволив ліквідували протікання у підтрибунні приміщення. Наразі роботи продовжують, реставрують вихід на трибуни, встановлюють парапети. Триває відновлення газонного покриття. Поки що його стрижуть, поливають, замовили насіння трави для підсіву. На біговій доріжці зняли застаріле і пошкоджене захисне покриття. «Очікуємо на нове, заливне, французького виробництва. Кошти на нього обіцяв виділити профспілковий комітет НАЕК «Енергоатом», - ділиться планами завідувач стадіону Олег Недяк. Він переконаний, що стараннями трудового колективу ККСС «Олімп» вдасться повернути нашій спортивній арені колишню славу. 

 

Читайте також

Фахівці управління інформації та громадських зв’язків філії «ВП ПАЕС» продовжують серію дидактичних заходів для дітей

Управління інформації та громадських зв’язків ВП ПАЕС

5 квітня учні ліцею №4 м Южноукраїнськ корисно та продуктивно провели позаурочний час в інформаційно...