Res --> 1 Офіційний сайт міста Южноукраїнськ | ХРИСТОС ВОСКРЕС!
AA

ХРИСТОС ВОСКРЕС!

Шановні Южноукраїнці!

Прийміть вітання з Воскресінням – Світлим святом! Хай Божа ласка Вас благословляє! Радійте, бо Христос Воскрес!

Дякую Всім. Карантинна безпечність в місті в цей день на можливому рівні була забезпечена і тими, хто лишився вдома, і тими декількома десятками прихожан, хто прийшов до Церков, і настоятелям Храмів.

Належне до потреб нечисельних прихожан бути з Церквою порядок забезпечувала поліція. Особисто бачив місто в Пасхальну ніч, всім подяка за розуміння в цей складний час! Будемо надіятись, що всі дотримувались карантинних вимог і все буде спокійно, і хвороба нас обійде.

Напередодні, через відвідання блок-постів на в’їздах в місто та через чисельні  звернення мешканців виїхати на дачні ділянки фіксується потреба чергове звернутись до головного санітарного лікаря області аби стосовно поїздок на дачні ділянки нами був отриманий дозвіл.

Поділяю занепокоєність мешканців міста з обмеженнями таких поїздок, але є фактична заборона відповідних директив і поліція вимушена їх виконувати.    

До прагнення мешканців отримати дозвіл з «області» аби було переглянуте таке обмеження виконавчий комітет міської ради чергове звертається до головного санітарного лікаря Миколаївської області за дозволом через перепустку за двома підписами і печатками від виконавчого органу міської ради та садово-огороднього товариства дозволити мешканцям міста проїзд до дач і в зворотному напрямку без порушень щодо інших маршрутів з дотриманням всіх карантинних вимог.

ХРИСТОС ВОСКРЕС – ВОЇСТИНУ ВОСКРЕС!

Міський голова В. Пароконний

Читайте також