Res --> Офіційний сайт міста Южноукраїнськ | Інспекція з благоустрою попереджає!
AA

Інспекція з благоустрою попереджає!

Згідно з «Правилами благоустрою»  на території  Южноукраїнської міської територіальної громади відповідальні особи адміністративних будівель, голови ОСББ, ФОП, власники ( або відповідальні особи)  крамниць, кафе,  ресторанів, тощо,  повинні  своєчасно прибирати території прилеглі та закріплені за підприємствами, установами, організаціями, усіх форм власності, території від снігу та сніжно – льодяних утворень, збивати бурульки, посипати протиожеледною сумішшю та забезпечити безпеку пересування громадян.

Зимове прибирання забезпечує нормальний рух пішоходів та транспорту. Прибирання тротуарів в період  снігопаду проводиться суб’єктами  господарювання   на прилеглій території. Прибирання  здійснюється негайно з початку снігопаду, для запобігання накату, безперервно – до закінчення снігопаду. На територіях прибирання суб´єкти господарювання та підприємницької діяльності прибирають: тротуари від снігу і льоду та посипають їх протиожеледними матеріалами; розчищають дахи, водостічні труби, карнизи від льоду із забезпеченням заходів безпеки (встановлення огорож на тротуарах і негайне прибирання скинутого снігу та льоду).

Пісок заготовлюється кожним суб’єктом господарювання до настання холодів. Тротуари  вулиць   приватної забудови прибирають домовласники в межах свого домоволодіння до проїзної частини дороги. Формування снігових валів не допускається на перехрестях, на зупинках маршрутних транспортних засобів, в місцях виїзду у дворах.

Згідно затвердженого плану роботи на зимовий період   інспекція з благоустрою продовжує щоденно здійснювати рейди по перевірці  об’єктів благоустрою міста у зимовий період.

Читайте також

Прибирання снігу

Інспекція з благоустрою Южноукраїнської міської територіальної громади

У зимовий період актуальним залишається питання своєчасного очищення міста від снігу та проведення п...

Вивезення опалого листя

Інспекція з благоустрою Южноукраїнської міської територіальної громади

Осінь – прекрасна пора року, коли дерева та кущі починають міняти свій колір, а листочки почин...