Res --> 1 Офіційний сайт міста Южноукраїнськ | Інформує департамент соціальних питань та охорони здоров’я Южноукраїнської міської ради
AA

Інформує департамент соціальних питань та охорони здоров’я Южноукраїнської міської ради

Департамент соціальних питань та охорони здоров’я Южноукраїнської міської ради з метою покращення надання медичних послуг мешканцям міста та оптимізації роботи медичних працівників ініціює впровадження в місті новітньої для України системи, яка дозволить створити в комунальному закладі «Южноукраїнська міська лікарня» електрону реєстратуру та позбавить пацієнтів від застарілої методики – «талон до лікаря тільки на наступний день в реєстратурі». Це дасть можливість пацієнтам, як самостійно (через мережу – Інтернет) так і в телефонному режимі обирати зручний для себе час прийому до лікаря.

Одним із інструментів для впровадження даної системи є випуск спеціальної пластикової картки, яка буде індивідуальною із зазначенням прізвища, ім`я, по-батькові громадянина та штрих-код для зчитування особистої інформації. Вона стане ефективною заміною паперової медичної картки і буде містити інформацію про всю історію хвороб, групу крові, лабораторні дослідження та інші дані для більш швидкого та зручного відвідування лікарні чи поліклініки. Також ця картка стане в нагоді міським пенсіонерам, оскільки служитиме знижкою для проїзду у міському транспорті та дачних перевезеннях. 

Нагадаємо, що 11.09.2017 року в приміщені  виконавчого комітету, за участю першого заступника міського голови, депутатів Южноукраїнської міської ради, представників департаменту соціальних питань та охорони здоров`я, фінансового управління та керівництва комунального закладу «Южноукраїнська міська лікарня»  відбулась попередня зустріч із розробниками  програмного забезпечення. Вирішено в подальшому продовжити співпрацю в даному напрямку.

Читайте також

До уваги ветеранів війни, членів  їх сімей та членів сімей загиблих (померлих) Захисників та Захисниць України!

Управління соціального захисту населення Южноукраїнської міської ради

Управління соціального захисту населення Южноукраїнської міської ради повідомляє. 20 березня 2024...

Виїзна нарада

Управління соціального захисту населення Южноукраїнської міської ради

11.04.2024 відбулась виїзна нарада під головуванням заступника міського голови з питань діяльності в...

Про укладання колективних договорів у Южноукраїнській міській територіальній громаді станом на 01.04.2024

Управління соціального захисту населення Южноукраїнської міської ради

На 83 підприємствах, установах та організаціях Южноукраїнської міської територіальної громади укладе...

Роз’яснюємо щодо виплати матеріальної допомоги військовослужбовцям, звільненим з військової строкової служби

Управління соціального захисту населення Южноукраїнської міської ради

Відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 8 квітня 2015 року № 185 «Про затвердже...