Res --> 1 Офіційний сайт міста Южноукраїнськ | Інформує КЗ ЮМЛ
AA

Інформує КЗ ЮМЛ

Спеціалістами КЗ ЮМЛ проводяться заходи з реалізації урядової програми «Доступні ліки», мешканці міста забезпечуються необхідними ліками з метою запобігання виникнення ускладнень та погіршення стану їх здоров’я.

Затверджено план Заходів закладу щодо здійснення часткового відшкодування вартості ліків для хворих на цукровий діабет, бронхіальну астму та серцево-судинні захворювання. Активно виписуються рецепти на препарати згідно лікарських призначень. На начало травня хворим відшкодовано вартість лікарських засобів на 8266 грн.

На даний момент плідно працюють над відпуском препаратів фахівці аптеки № 6 ДАК «Ліки України», ФОП «Задорожня Н.І.», аптека «Для всієї родини». Ця робота буде активно продовжена.

З метою рішення проблем здорового та активного відпочинку, укріплення здоров'я школярів, поліпшення фізичного та психологічного стану підлітків міста фахівці закладу провели тренінги серед дівчинок 13-14 років за темою «За здоровий спосіб життя», «Статеве виховання». В доступної формі з використанням мультимедійних технологій лікарями доведена інформація щодо формування у підлітків відповідальності за свої дії, соціальна підготовка до сімейного життя, виховання правильного розуміння дорослості.

Читайте також

 Шановні Почесні донори!

Управління охорони здоров'я Южноукраїнської міської ради

14 червня відзначається Всесвітній день Донора крові. Бюджетом Южноукраїнської міської територіал...

Звіт про виконання міської комплексної програми "Охорона здоров’я в Южноукраїнській міській територіальній громаді" на 2021 – 2025 роки, затвердженої рішенням Южноукраїнської міської ради від 22.04.2021 № 324 за 2023 рік

Управління охорони здоров'я Южноукраїнської міської ради

Бюджетом Южноукраїнської міської територіальної громади з 01.01.2023 по 31.12.2023 (далі – зві...

Звіт про виконання міської комплексної програми "Охорона здоров’я в Южноукраїнській міській територіальній громаді" на 2021 – 2025 роки

Управління охорони здоров'я Южноукраїнської міської ради

Звіт про виконання міської комплексної програми "Охорона здоров’я в Южноукраїнській мі...

Спалах гепатиту А на Вінниччині визначено як надзвичайну ситуацію на рівні області, протиепідемічні заходи посилюють

Управління охорони здоров'я Южноукраїнської міської ради

Спалах гепатиту А на Вінниччині визначено як надзвичайну ситуацію на рівні області, протиепідемічні...