Res --> Офіційний сайт міста Южноукраїнськ | ІНФОРМАЦІЯ про роботу адміністративної комісії при виконавчому комітеті Южноукраїнської міської ради за січень – липень 2022 року
AA

ІНФОРМАЦІЯ про роботу адміністративної комісії при виконавчому комітеті Южноукраїнської міської ради за січень – липень 2022 року

За період з січня по липень 2022 року було проведено п’ять засідань адміністративної комісії на розглянуто 24 протоколів про адміністративні правопорушення. За результатами розгляду протоколів про адміністративні правопорушення було винесено 24 постанови, з них:

  • за ст. 152 КУпАП «Порушення державних стандартів норм і правил у сфері благоустрою населених пунктів, правил благоустрою території населених пунктів» - 18 постанов;
  • за ст. 154 КУпАП «Порушення правил тримання собак і котів» - 4 справ
  • за ч. 2 ст. 156 КУпАП «Порушення правил торгівлі пивом, алкогольними, слабоалкогольними напоями, тютюновими виробами, електронними сигаретами та рідинами, що використовуються в електронних сигаретах, пристроями для споживання тютюнових виробів без їх згоряння» - 2 справи.

За результатами розгляду справ накладено адміністративних стягнень:

  • за ст. 152 КУпАП «Порушення державних стандартів норм і правил у сфері благоустрою населених пунктів, правил благоустрою території населених пунктів» - накладено штрафів по 8 справам на загальну суму – 8160,00 грн.; закрито справ – 10.
  • за ст. 154 КУпАП «Порушення тримання собак і котів»  накладено адміністративних стягнень у вигляді штрафів – на загальну суму – 102 грн., 2 справи попередження.
  • за ч. 2 ст. 156 «Порушення правил торгівлі пивом, алкогольними, слабоалкогольними напоями, тютюновими виробами, електронними сигаретами та рідинами, що використовуються в електронних сигаретах, пристроями для споживання тютюнових виробів без їх згоряння» - 2 справи, які було закрито.

Читайте також

Відбулося засідання адміністративної комісії при виконавчому комітеті Южноукраїнської міської ради

Виконавчий комітет Южноукраїнської міської ради

03.04.2024 відбулося засідання адміністративної комісії при виконавчому комітеті Южноукраїнської міс...

Відбулося засідання адміністративної комісії при виконавчому комітеті Южноукраїнської міської ради

Виконавчий комітет Южноукраїнської міської ради

Сьогодні, 8 лютого, відбулося засідання адміністративної комісії при виконавчому комітеті Южноукраїн...