Res --> 1 Офіційний сайт міста Южноукраїнськ | Інформація про надходження та використання бюджетних коштів за період з 28.03.2016 – 01.04.2016
AA

Інформація про надходження та використання бюджетних коштів за період з 28.03.2016 – 01.04.2016

За період з 28.03.2016 – 01.04.2016 до загального фонду міського бюджету надійшло податків і зборів з урахуванням субвенції з державного бюджету у сумі 5 499,0 тис.грн., із них 997,2  тис.грн. податку та збору на доходи фізичних осіб, земельного податку – 4 146,5 тис.грн., акцизного збору – 314,0  тис.грн., єдиного податку – 23,3 тис.грн.,  інших податків та зборів – 18,0 тис.грн.

За період з 28.03.2016 – 01.04.2016 з міського бюджету профінансовано видатки в сумі 933,3 тис.грн. з них на: виплату заробітної плати – 266,7 тис.грн., продукти харчування – 10,0 тис.грн., медикаменти – 14,4 тис.грн., оплату електроенергії та тепло- водопостачання  – 21,0 тис.грн., а також кошти в сумі 236,8 тис.грн. направлено на: придбання типографічної продукції, канцтоварів, комплектуючих до комп’ютерної техніки, стільців, підписку на періодичні видання на 2016 рік, послуги з охорони громадського порядку, техобслуговування оргтехніки, експлуатаційні витрати, радіочастотний моніторинг, транспортні послуги, перемотку електродвигуна ЗОШ №4, оплату житлово-комунальних послуг та послуг кабельного телебачення за почесних громадян міста, фінансову підтримку товариства інвалідів, відшкодування медикаментів для пільгової категорії населення, пільги по квартплаті учасників АТО, харчування донорів, попередню оплату на виконання робіт з ліквідації просідань і проломів проїжджої частини на відновлення усіх видів дорожнього покриття асфальтобетонною сумішшю. За рахунок державної та обласної субвенцій проведено видатки в сумі 384,6 тис.грн.. на: виплату допомоги сім’ям з дітьми, дітям-інвалідам, одиноким матерям – 287,6 тис.грн., поховання учасників бойових дій та медичне обслуговування громадян, які постраждали внаслідок Чорнобильської катастрофи – 19,0 тис.грн., придбання медикаментів, продуктів харчування та оплату відряджень за рахунок коштів медичної субвенції  в сумі 78,0 тис.грн.

 

Читайте також

Книжкова виставка «Історія, що в пам’яті застигла» до Міжнародного дня пам’яток і визначних історичних місць

Управління молоді, спорту та культури Южноукраїнської міської ради

Южноукраїнська міська бібліотека до Міжнародного дня пам’яток і визначних історичних місць під...

Лекція у відділенні оздоровчо-реабілітаційних послуг

КЗ "Територіальний центр соціального обслуговування (надання соцпослуг) Южноукраїнської міської ТГ»

  Сьогодні у відділенні оздоровчо-реабілітаційних послуг КЗ «Територіальний центр соці...

Психологічне заняття із соціальними робітниками відділення соціальної допомоги вдома КЗ «Територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг) Южноукраїнської міської територіальної громади»

КЗ "Територіальний центр соціального обслуговування (надання соцпослуг) Южноукраїнської міської ТГ»

Психологічне заняття із соціальними робітниками відділення соціальної...

Головна цінність

Южноукраїнський міський центр соціальних служб

16 квітня фахівець із соціальної роботи Южноукраїнського міського центру соціальних служб Ольга ...

Потужність дози радіоактивного випромінення на території Южноукраїнської міської територіальної громади станом на 16.04.2024

Виконавчий комітет Южноукраїнської міської ради

  Станом на 16 квітня 2024 року потужність дози на території Южноукраїнської міської тери...

Оголошення

Управління молоді, спорту та культури Южноукраїнської міської ради

Управління молоді, спорту та культури Южноукраїнської міської ради ЗАПРОШУЄ небайдужих гр...