Res --> 1 Офіційний сайт міста Южноукраїнськ | Інформація
AA

Інформація

30.02.2020 у дистанційному режимі відбулося засідання Комісії з питань техногенно-екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій при виконавчому комітеті міської ради з питань:

1. Про подальше забезпечення запобіжних заходів проти-епідеміологічного характеру по запобіганню гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2 на території міста Южноукраїнська (згідно доручення голови Миколаївської обласної державної адміністрації від 27.04.2020 №38-д до рішення регіональної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки при Миколаївській обласній державній адміністрації від 23.04.2020 – протокол №12).

На виконання вищезазначених заходів з відвернення загрози та забезпечення безпеки і здоров’я громадян та запобігання поширенню на території Миколаївської області коронавірусної хвороби (COVID-19) з урахуванням статей 29, 30, 32 Закону України «Про захист населення від інфекційних хвороб» і постанови Кабінету Міністрів від 11 березня 2020 року №211 «Про запобігання поширенню на території України коронавірусу COVID-19» на період ліквідації  надзвичайної ситуації продовжено відповідно до законодавства виконання додаткових обмежувальних протиепідемічних заходів на період карантину, зокрема щодо пересування та перебування громадян в громадських місцях у період вихідних та святкових днів (з 00 год. 01 хв. суботи (або святкового дня) до 6 год. 00 хв. першого робочого дня після вихідних (святкових) днів.

2. Про хід виконання Плану організаційних і практичних заходів щодо безаварійного пропуску весняної повені, льодоходу та дощових паводків у 2020 році. (згідно з планом роботи на 2020 рік).

3. Про хід виконання Плану заходів щодо запобігання загибелі людей на водних об'єктах міста в осінньо-зимовий період 2019-2020 років та заходи безпеки на водних об'єктах  міста  на   весняно-літній  період 2020 року (згідно з планом роботи на 2020 рік).

4. Про хід виконання заходів техногенної та пожежної безпеки об’єктів міста Южноукраїнська в осінньо-зимовий період 2019-2020 років та затвердження заходів на весняно-літній період 2020 року (згідно з планом роботи на 2020 рік).

5. Про затвердження заходів щодо попередження та захисту лісових насаджень, парків, лісосмуг у місті Южноукраїнську від незаконних вирубок та пожеж (згідно з планом роботи на 2020 рік).

6. Про забезпечення техногенної, екологічної та пожежної безпеки при поводженні з твердими побутовими відходами на міському полігоні ТПВ (згідно  з планом роботи на 2020 рік).

Матеріали засідання у повному обсязі будуть оприлюднені на офіційному сайті міста після доопрацювання пропозицій, змін та доповнень, внесених членами Комісії в ході підготовки та проведення засідання.

 

Читайте також

До уваги жителів громади! 

Виконавчий комітет Южноукраїнської міської ради

У разі надходження попередження про загрозу «Повітряна тривога», не ігноруйте сигнал!...

Інформація про хід виконання комплексної Програми профілактики злочинності та вдосконалення системи захисту конституційних прав і свобод громадян Южноукраїнської міської територіальної громади на 2022-2026 роки протягом 2023 року

Управління з питань НС та взаємодії з правоохоронними органами Южноукраїнської міської ради

Комплексна програма профілактики злочинності та вдосконалення системи захисту  конституційних п...

Заходи безпеки на льоду

Управління з питань НС та взаємодії з правоохоронними органами Южноукраїнської міської ради

Управління з питань надзвичайних ситуацій та взаємодії з правоохоронними органами Южноукраїнської м...

Управління з питань надзвичайних ситуацій та взаємодії з правоохоронними органами Южноукраїнської міської ради інформує

Управління з питань НС та взаємодії з правоохоронними органами Южноукраїнської міської ради

У зв’язку з пониженням температури повітря на річці Південний Буг береться тонка крига на воді...