Res --> 1 Офіційний сайт міста Южноукраїнськ | Інформація  про проведену спільну нараду з питань взаємодії  щодо надання соціальних послуг особам, які мають проблеми із законом
AA

Інформація  про проведену спільну нараду з питань взаємодії  щодо надання соціальних послуг особам, які мають проблеми із законом

5 березня поточного року в приміщенні Южноукраїнського міського центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді відбулася спільна нарада за участі   фахівців із соціальної роботи з представниками Арбузинського міськрайонного відділу пробації Південного міжрегіонального управління з питань виконання кримінальних покарань та пробації Міністерства юстиції та старшими інспекторами відділу взаємодії з правоохоронними органами Управління з питань надзвичайної ситуації та взаємодії з правоохоронними органами Южноукраїнської міської ради, на якій розглядалися питання щодо надання комплексу соціальних послуг та контролю за поведінкою дітей та молоді, які проживають у м. Южноукраїнськ, та засуджені до покарань, не пов’язаних з позбавленням волі,  звільнені від відбування покарання з випробування та   звільнились з місць позбавлення волі у І кварталі 2017 року.

Начальник відділу соціальної роботи Катерина Осадча повідомила, що станом на 31 березня 2017 року на обліку Южноукраїнського міського ЦССССДМ перебуває 26 осіб, які мають проблеми із законом, з них четверо неповнолітніх. Упродовж кварталу уповноваженими особами представлених в нараді установ здійснювалися відвідування осіб за місцем проживання й проводилася профілактична робота спрямована на запобігання вчинення повторних злочинів.

В рамках проведення  заходів  боротьби з туберкульозом,  з метою визначення обізнаності осіб групи ризику  щодо захворюваності на туберкульоз прийнято рішення провести анкетування зазначеної категорії.  Також, учасники наради узгодили порядок  взаємообміну інформацією щодо клієнтів та план  співпраці на наступний квартал поточного року .

 

Читайте також

Головна цінність

Южноукраїнський міський центр соціальних служб

16 квітня фахівець із соціальної роботи Южноукраїнського міського центру соціальних служб Ольга ...

Відповідальне батьківство

Южноукраїнський міський центр соціальних служб

11 квітня 2024 року було проведено 4 заняття «Як стабілізувати себе?», під час яког...

Здоровий спосіб життя

Южноукраїнський міський центр соціальних служб

Южноукраїнський міський центр соціальних служб протягом року проводить  інформаційно-просвітниц...

Виїзд мобільної бригади

Южноукраїнський міський центр соціальних служб

10 квітня в реагування на повідомлення відділення поліції №3 Вознесенського РУП ГУ НП в Миколаївські...

Шановні мешканці громади!

Южноукраїнський міський центр соціальних служб

Упродовж 2024 року Миколаївським обласним центром соціальних служб заплановане проведення навчання з...

Упродовж І кварталу 2024 року здійснено 56 відвідувань сімей, в яких зафіксовано випадки домашнього насильства

Южноукраїнський міський центр соціальних служб

В реагування на повідомлення мобільною бригадою соціально-психологічної допомоги особам, які постраж...