Res --> Офіційний сайт міста Южноукраїнськ | Грант на підтримку аграрного сектору та харчового виробництва в Україні
AA

Грант на підтримку аграрного сектору та харчового виробництва в Україні

Данська рада у справах біженців (DRC) за фінансової підтримки уряду Швейцарії, наданої через Швейцарську агенцію розвитку та співробітництва, і уряду Великої Британії реалізовує програму бізнес-партнерства спрямованого на підтримку аграрного сектору та харчового виробництва в Україні.

Головною метою такого партнерства є зменшення негативних наслідків для представників малого та середнього бізнесу аграрного сектору та харчового виробництва з одного боку, а з іншого залучення вразливих верств населення у виробничо-збутові ланцюжки задля посилення їхньої ролі в місцевій економіці.

Прийняти участь можуть приватні підприємства будь-яких форм реєстрації, об’єднання виробників сільськогосподарської продукції, комунальні підприємства.

Сума грантової підтримки з боку DRCдо 20000 доларів США.

Умови та деталі програми:

  • кінцевим результатом проєкту має бути збільшення прибутків місцевого населення на території, яку він охоплює, в тому числі за рахунок їхнього прямого залучення у виробничо-збутові ланцюжки;

  • ідея проєкту повинна передбачати розширення бізнес-діяльності партнера, яке передбачає залучення у виробничо-збутові ланцюжки місцевого вразливого населення, в тому числі внутрішньо переміщених осіб та осіб, які постраждали від війни. При цьому створення нових офіційно оформлених робочих місць не є обов’язковим;

  • проєкт має бути прибутковим для місцевого партнера та мати життєздатну схему реалізації;

  • співінвестиція з боку партнера – до 50 % від загальної вартості проєкту. Можлива як у вигляді фінансового внеску, так і у вигляді інших власних активів.

Якщо ви зацікавлені у співпраці з DRC, будь ласка, перейдіть за посиланням та заповніть заявку (https://lap.drc.ngo/form/msd-new)

У разі виникнення питань щодо підготовки заявок Ви можете звертатись  до управління економічного розвитку Южноукраїнської міської ради за адресою: м.Южноукраїнськ, бульвар Цвіточний, 9,  І поверх, контактний телефон 5-51-63.

Читайте також