Res --> 1 Офіційний сайт міста Южноукраїнськ | Готуємось до бюджету 2017 року
AA

Готуємось до бюджету 2017 року

         24 листопада о 1600 на базі ЮЗШ №4, в реагування на депутатське звернення Захарової О.В., відбулась зустріч освітян з представниками депутатського корпусу, керівництва міста, фінансового управління. В зустрічі прийняли участь з одного боку: голова постійної депутатської комісії з питань освіти Захарова О.В., голова постійної депутатської комісії з питань бюджету Узунов В.М., перший заступник міського голови Мустяца Г.Ф., начальник фінансового управління Гончарова Т.О., з іншого боку: начальник управління освіти Сінчук Ю.М., заступники начальника Болотіна О.М., Пузир О.М., головний бухгалтер Веселова М.А., начальник господарчої групи управління освіти Мохірєва В.Б., голова профспілки працівників освіти Майстренко С.І., керівники і голови профспілкових комітетів усіх закладів освіти, методисти КУ КМОЦ Кравченко Н.В., Ізбаш Н.М., представники учнівського врядування – голова учнівського муніципалітету Шевченко Аліна та його член Савченко Катерина, голова шкільного Центру інноваційного розвитку Крилєв Владислав.    

            В ході зустрічі начальник управління освіти інформував присутніх про роботу проведену в закладах освіти протягом року, стан фінансування галузі, обсяги виконаних робіт, проблеми, що існують в закладах освіти. В обговоренні  проблемних питань активну позицію зайняли працівники закладів освіти.

            Голова профільної депутатської комісії Захарова О.В. відзначила від імені присутніх, від влади, що протягом року їм вдалося  значно покращити стан фінансування галузі, а також, часто відвідуючи заклади освіти, ознайомитись з проблемами, які реально мають місце.

            Представниками профспілки було відзначено, що вони відчувають увагу до галузі і це проявилось в реалізації соціальних питань таких, як: забезпечення працівників закладів освіти житлом, збільшення грошової винагороди, збільшення преміального фонду, але в той же час була звернута увага і висловлене прохання врахувати спецфінресурс у бюджеті 2017р., передбаченого законодавством України, розглянути можливість виплати оздоровчих технічному і обслуговуючому персоналу в розмірі посадового окладу, підняти відсоток грошової винагороди та інші.

            Представники учнівського врядування звернулись із проханням виділення фінансового ресурсу на реалізацію в місті цікавих учнівських проектів, які щорічно захищаються на конкурсі «Влада – це Я» та створення молодіжного інтернет-кафе.

            Керівники закладів  освіти, в розрізі своїх закладів, озвучували проблемні питання та підтримували ініціативу профспілки щодо підвищення соціальних та стимулюючих складових.

            Депутатами міської ради Захаровою О.В., Узуновим В.М. були озвучені плани профінансувати галузь «Освіта» в наступному році не гірше ніж в цьому році; начальник фінансового управління Гончарова Т.О. відмітила, що в проекті  бюджету на 2017 рік вже передбачено підсилення соціальних і стимулюючих заходів працівників закладів і дітей, а перший заступник міського голови Мустяца Г.Ф., коментуючи звернення представників учнівського врядування, відмітила, що ця робота вже почалась в цьому році і має місце в планах на майбутнє.

            На завершення зустрічі освітяни подякували керівництву міста, депутатському корпусу, виконавчому комітету за відчутну підтримку галузі та завірили, що освітяни й надалі своєю якістю роботи будуть справджувати надії громади міста.                  

 

  

 

Читайте також

Потужність дози радіоактивного випромінення на території Южноукраїнської міської територіальної громади станом на 19.04.2024

Виконавчий комітет Южноукраїнської міської ради

  Станом на 19 квітня 2024 року потужність дози на території Южноукраїнської міської тери...

Вічна пам’ять Герою...

Виконавчий комітет Южноукраїнської міської ради

Сумна звістка знову прийшла до Южноукраїнської територіальної громади. Під час виконання бойового за...