Res --> 1 Офіційний сайт міста Южноукраїнськ | Футбол
AA

Футбол

12 вересня м. Первомайськ приймав учасників відкритого обласного турніру з футболу «Спорт – це життя»  серед юнаків 2013 р.н. та молодше.

На футбольному майданчику зі штучним покриттям зустрілися команди Миколаївської, Одеської та Вінницької областей.

Команда юних футболістів СК «Олімп» УСО ВП ЮУАЕС під керівництвом тренера-викладача Яроховича С.П., вигравши з рахунком 2:0 у команди ДЮСШ м. Бершадь (Вінницька область), нажаль поступилася команді однолітків ДЮСШ м. Балта (Одеська область).

В запеклій боротьбі за 3 місце наші хлопці зустрілися з командою спортивної школи смт. Піщанка Вінницької області, але програли цей матч з рахунком 2:3, зайнявши 4 місце в турнірній таблиці.

Ці змагання стали першими в житті багатьох гравців нашої команди, тому приємно, що, не дивлячись на програний за бронзові нагороди турніру матч, всі хлопці отримали заохочуючий до нових перемог приз – медалі за участь в змаганнях.

Одними з наймолодших гравців турніру стали саме представники команди СК «Олімп»  – Максимчук Єгор та Кузьо Матвій.  Дуже цікавим фактом є те, що батьки цієї малечі є діючими спортсменами – гравцями футбольної команди  «Автолокомотив», яка гідно представляє наше підприємство – ВП ЮУАЕС – на обласних та Всеукраїнських змаганнях різного рангу.

Все ж таки, що не кажіть, але приємно, що підростає молоде покоління юних футболістів,    батьки яких мають змогу та бажання передати своїм дітям особистий спортивний досвід та повагу і любов до спорту, а саме до його величності футболу!!!

Р.S. Дуже символічним гаслом є назва вищевказаного дитячого турніру з футболу у м. Первомайську – «Спорт-це життя». Тож любіть спорт, любіть життя!!!!!

На фото зліва направо верхній ряд: тренер-викладач СК «Олімп» УСО  Ярохович С.П., Фільварченко Роман, Пугач Денис, Макуха Арсеній, Назаркулов Назар; нижній ряд: Шеремет Матвій, Сливчук Іван, Максимчук Єгор, Кузьо Матвій, Мельник Роман

Читайте також

Оголошення

Управління молоді, спорту та культури Южноукраїнської міської ради

Управління молоді, спорту та культури Южноукраїнської міської ради ЗАПРОШУЄ небайдужих гр...

Опитування

Управління молоді та спорту Миколаївської OBA

Міністерство молоді та спорту України проводить активну роботу щодо залучення населення, у тому числ...

Відбувся Всеукраїнський турнір з боротьби греко-римської, присвячений захисникам та захисницям України

Управління молоді, спорту та культури Южноукраїнської міської ради

21 жовтня в приміщенні танцювальної зали ПК «Енергетик» відбувся Всеукраїнський турнір з...

До дня фізкультури і спорту

Управління молоді, спорту та культури Южноукраїнської міської ради

У Южноукраїнському міському історичному музеї презентовано спортивну мозаїку «Модно. Здорово....