Res --> 1 Офіційний сайт міста Южноукраїнськ | Експозиція картин в рамках Міжнародного дня музеїв, що триватиме з 18-23 травня
AA

Експозиція картин в рамках Міжнародного дня музеїв, що триватиме з 18-23 травня

18 травня, в Міжнародний день музеїв, у виставковій залі Южноукраїнського міського історичного музею відбулося відкриття експозиції «Картини – поезія, що бачать», на якій були представлені роботи южноукраїнських майстринь Регіни Овчаренко та Людмили Гамоцької.

 Ось вже 21 рік, Регіна Георгіївна створює картини за дуже складною технікою: виготовлення елементів картини із плівки яєчної шкаралупи, стриження синтетичної нитки в пух. При виготовленні картин майстриня використовує природні та штучні матеріали, напівдорогоцінні камені.

Талант та досвід Людмили Валентинівни, що передався від її матері, яка професійно викладала вишивку в навчальному закладі Полтавської області, примножений великою працею, втілився у дивовижні вишиті картини та рушники.

Привітати з професійним святом та ознайомитись із картинами Регіни Овчаренко та Людмили Гамоцької прийшли представники Южноукраїнської міської організації ветеранів війни, праці та Збройних Сил  організації ветеранів України на чолі з головою Громенко Вячеславом Сидоровичем, представники громадської  організації «Бугогардова Січ» Українського козацтва на чолі з Черненко Маргаритою Миколаївною, учні професійного ліцею.

Під час відкриття експозиції звучали музичні композиції у виконанні вихованців Южноукраїнської дитячої школи мистецтв: Єлизавети Момотової, Катерини Гришко, Анжеліни Лопарьової, Варвари Маланюк, Поліни Марченко та ансамблю скрипалів, які завершили свято.

 

Читайте також

В Южноукраїнському міському історичному музеї проходить виставка науково-допоміжного матеріалу «Нескорені міста України» до 2-ої річниці початку визволення українських територій від рашистських загарбників

Управління молоді, спорту та культури Южноукраїнської міської ради

В Южноукраїнському міському історичному музеї проходить виставка науково-допоміжного матеріалу &laqu...

В Южноукраїнському міському історичному музеї презентовано тематичну виставку науково-допоміжного матеріалу «На лінії вогню»

Управління молоді, спорту та культури Южноукраїнської міської ради

В Южноукраїнському міському історичному музеї презентовано тематичну виставку науково-допоміжного ма...

Урочисте відкриття виставки-конкурсу майстрів народного мистецтва «Свою Україну любіть…»

Управління молоді, спорту та культури Южноукраїнської міської ради

У Южноукраїнському міському історичному музеї відбулося урочисте відкриття виставки-конкурсу майстрі...

У Южноукраїнському міському історичному музею експонувалася експозиція «Голокост – шрам на серці людства»

Управління молоді, спорту та культури Южноукраїнської міської ради

У Южноукраїнському міському історичному музею експонувалася експозиція «Голокост – шрам...

До Дня пам’яті героїв Крут

Управління молоді, спорту та культури Южноукраїнської міської ради

У Южноукраїнському міському історичному музеї відбулася тематична виставка науково-допоміжного матер...