Res --> Офіційний сайт міста Южноукраїнськ | Дошкільна освіта та комфортні умови для маленьких іванчан
AA

Дошкільна освіта та комфортні умови для маленьких іванчан

На території Іванівського старостинського округу тривалий час існувала необхідність відновлення роботи дитячого садка. До старости округу Ігоря Латія часто звертались батьки, які просили влаштувати своїх дітей до дошкільного навчального закладу, адже розвиток дітей, адаптація в суспільстві – це дуже важливий критерій для підростаючого покоління.

Ігор Васильович одразу передав письмове звернення жителів свого округу керівництву Южноукраїнської міської територіальної громади, а саме секретарю міської ради Олександру Акуленку, тож у короткі строки спільно з управлінням освіти та управлінням будівництва та ремонтів Южноукраїнської міської ради було детально вивчено дане питання. Зробивши відповідні розрахунки вирішили, що найбільш вдалий варіант – відкрити підрозділ дошкільної освіти при Іванівській гімназії.

Як зазначає заступник начальника управління - начальник відділу управління будівництва та ремонтів Южноукраїнської міської ради Олег Коноплянников, ремонтні роботи уже завершено: за кошти місцевого бюджету зроблено косметичний ремонт у спальні-ігровій, встановлено санвузол з трьома унітазами, двома вмивальниками, бойлером, душовою кабіною, встановлено нові каналізаційні труби, замінено міжкімнатні двері на метало-пластикові, приведено у належний вигляд сходи.

І хоч група буде розміщена у стінах гімназії, вхід для них – окремий, а для зручності - встановлено перегородку на коридорі між шкільною та дошкільною частинами.

На найближчому пленарному засіданні Южноукраїнської міської ради очікується виділення коштів з міського бюджету на придбання необхідних меблів та ігрового обладнання для комфортного перебування найменших жителів Іванівського старостинського округу в дитячому садочку.

Важливо розуміти, що для Іванівки, в якій уже тривалий час садок не функціонував, ця подія дуже важлива і те, що Южноукраїнська міська рада опікується старостинськими округами свідчить про небайдужість до всієї міської територіальної громади від маленького села до міста.

 

 

Читайте також

Звіт старости Іванівського старостинського округу Южноукраїнської міської територіальної громади Ігоря Латія за 2022рік

Староста сіл Іванівка та Панкратове Ігор Латій

Керуючись Конституцією та законами України, актами Президента України, Кабінету Міністрів України, П...