Res --> Офіційний сайт міста Южноукраїнськ | До відома пацієнтів лікарні!
AA

До відома пацієнтів лікарні!

Шановні пацієнти нашої лікарні!

В зв’язку з тим, що з 01.05.2023р. послуги, які надає фізіотерапевтичне відділення, крім лікування лазером, УФО-терапії (терапії ультрафіолетовим випромінюванням), ультразвукової терапії та світлотерапії, не включені до пакету медичних послуг «Профілактика, діагностика, спостереження, лікування та реабілітація пацієнтів в амбулаторних умовах», витрати на процедури не покриваються програмою медичних гарантій.

Згідно статті 18 Закону України про «Основу законодавства про охорону здоров’я», лікарня вимушена надавати послуги фізіотерапевтичного відділення на платній основі за собівартістю.

Просимо з розумінням віднестись до даного заходу, який спрямовано на збереження відділення від закриття та скорочення. Процедури можна отримати за попереднім записом маючи паперове направлення від лікаря, після оплати в касі КНП «ЮМБЛ».

Звертаємо Вашу увагу, що  процедури фізіотерапевтичного відділення входять до програм медичного страхування компаній, які працюють на території громади, та можуть бути відшкодовані Вам страховою компанією.

За детальною інфомацією Ви можете звернутись до рецепції медичного закладу за тел. 5-51-12, 4-62-60 або до контакт центру КНП ЮМБЛ тел. 0737301103.

Читайте також

День лікаря–лаборанта

КНП «Южноукраїнська міська багатопрофільна лікарня»

15 квітня відзначаються День лікаря–лаборанта, міжнародний день фахівця з лабораторної ді...