Res --> 1 Офіційний сайт міста Южноукраїнськ | До уваги суб’єктів господарювання!
AA

До уваги суб’єктів господарювання!

З 25 вересня по 17 жовтня 2018 року Офіс з просування експорту при Міністерстві економічного розвитку і торгівлі України (далі – Офіс) проводитиме конкурс для місцевих органів виконавчої влади – «Битва міст».

Метою конкурсу є визначення двох українських міст (окрім м. Київ), в яких будуть реалізовуватися національні безкоштовні освітні програми для підприємців та експортерів «Export Revolution Ukraine» та «Creative Export Ukraine»: безкоштовні семінари з питань виходу на зовнішні ринки, різнобічних аспектів експортної діяльності, креативного підприємництва та експорту. Заняття відбуватимуться за участі міжнародних експертів та тренерів. Офіс повністю забезпечує процес реалізації програми та проведення семінарів у містах.

Освітні програми «Export Revolution Ukraine» та «Creative Export Ukraine» розроблені Інститутом маркетингу Естонії у співпраці з Офісом за підтримки Мінекономрозвитку та фінансуються Міністерством закордонних справ Естонії.

Для участі міста Южноукраїнськ у конкурсі «Битва міст», необхідно представникам  бізнесу забезпечити необхідну кількість заяв-реєстрацій.

18 жовтня 2018 року Офіс обере два міста – переможця, що матимуть змогу приєднатись до реалізації національних навчальних програм. Відбір здійснюють представники Офісу, використовуючи умови участі в програмі, що доступні онлайн за посиланням: epo.org.ua/revilution-pro-terms/ «Export Revolution Ukraine» та epo.org.ua/creative-pro-terms/ «Creative Export Ukraine».

Міста переможці отримають відзнаку від Інституту Маркетингу Естонії за підтримку проектів розвитку та співробітництва та відзнаку від Офісу – за реалізацію національних освітніх програм.

Для отримання більш детальної інформації рекомендуємо звертатися до менеджера освітніх програм Офісу – Анастасії Крилової, тел. +38(063) 740-03-35.

 

Читайте також

Відбулась фасилітаційна зустріч з командою представників Міжнародної неурядової організації «Центр з питань захисту цивільних осіб в умовах конфлікту»

Виконавчий комітет Южноукраїнської міської ради

Відбулась фасилітаційна зустріч з командою представників Міжнародної неурядової організації «Ц...

Міським головою затверджено доповнення до плану діяльності з підготовки проєктів регуляторних актів  Южноукраїнської міської ради та її виконавчих органів на 2024 рік

Виконавчий комітет Южноукраїнської міської ради

Міським головою 22.04.2024 затверджено доповнення до плану діяльності з підготовки проєктів...

До уваги громадських організацій, благодійних фондів, надавачів соціальних послуг та активних мешканців Южноукраїнської громади!

Виконавчий комітет Южноукраїнської міської ради

Запрошуємо взяти участь у проєкті «Миколаївщина. Підтримка суспільно важливих ініціатив у регі...

Відбулись засідання комісії з розгляду проектів планів підприємств і організацій, які належать до комунальної власності

Виконавчий комітет Южноукраїнської міської ради

05 березня 2024 року та 06 березня 2024 року відбулись засідання комісії з розгляду проект...