Res --> 1 Офіційний сайт міста Южноукраїнськ | До уваги суб’єктів господарювання!
AA

До уваги суб’єктів господарювання!

В рамках виконання Програми розвитку малого і середнього підприємництва у Миколаївській області на 2017-2018 роки, за ініціативи голови Миколаївської облдержадміністрації було розроблено та реалізовано ряд заходів для підтримки малого та середнього підприємництва, а саме надання фінансової допомоги для компенсації відсоткових ставок по існуючим кредитам підприємців.

Для залучення більшого числа підприємців області Департаментом економічного розвитку та регіональної політики облдержадміністрації та Регіональним фондом підтримки підприємництва в Миколаївській області проведено дев’ять інформаційно-навчальних конференцій та семінарів на тему: «Ефективний кредит» за участі підприємців всіх міст та районів області. Результатом стало подання заявок від підприємців області для отримання часткової компенсації з обласного бюджету відсоткових ставок за кредитами.

28 вересня відбувся перший етап цього конкурсу, в якому представники малого та середнього бізнесу області презентували свої проекти і переможці отримали компенсації відсоткових ставок по своїм кредитам отриманими в банках для реалізації своїх бізнес-проектів, а це до 60 тис. грн. в залежності від кредиту. Загальна сума компенсації з обласного бюджету склала 140 тис. грн.

Документи на участь у другому етапі конкурсу вони можуть подати до 20 жовтня 2017 року.

Прийом та допомогу в оформленні пакету документів на конкурс здійснює Регіональний фонд підтримки підприємництва в Миколаївській області (за адресою: м.Миколаїв, проспект Героїв України (колишній проспект Героїв Сталінграду), 9, ауд. 100 Б), або за електронною адресою: mk.rfpp@gmail.com, тел.: 063 471 56 35; 37 09 66.

      Виконавчий комітет 
Южноукраїнської міської ради

Читайте також

До уваги громадських організацій, благодійних фондів, надавачів соціальних послуг та активних мешканців Южноукраїнської громади!

Виконавчий комітет Южноукраїнської міської ради

Запрошуємо взяти участь у проєкті «Миколаївщина. Підтримка суспільно важливих ініціатив у регі...

Відбулись засідання комісії з розгляду проектів планів підприємств і організацій, які належать до комунальної власності

Виконавчий комітет Южноукраїнської міської ради

05 березня 2024 року та 06 березня 2024 року відбулись засідання комісії з розгляду проект...

УКРЯТ оголошує конкурс наукових проєктів у сфері ядерної науки, атомної енергетики та промисловості “Атомні інноватори” - 2024

Виконавчий комітет Южноукраїнської міської ради

Завданням конкурсу є підтримка прикладної науки в Україні та сприяння розвитку новітніх технологій в...