Res --> Офіційний сайт міста Южноукраїнськ | До уваги представників бізнесу!
AA

До уваги представників бізнесу!

Агенція регіонального розвитку Миколаївської області розпочинає Програму грантової підтримки місцевого бізнесу. За допомогою цього інструменту планується посилення спроможності місцевого бізнесу, допомога зацікавленим у впровадженні нових технологій та пошуку нових ринків, що вплине на збільшення надходжень до місцевого бюджету. 

На першому етапі Агенція проводитиме дослідження стану та потреб бізнесу у територіальних громадах Миколаївщини. Вибір подальшої траєкторії співпраці Агенції з місцевим бізнесом відбудеться на підставі проходження наданої анкети.

Просимо представників бізнесу Южноукраїнської міської територіальної громади заповнити анкету, що допоможе більш детально розібратися у поточних можливостях у представників бізнесу до відновлення та розвитку.

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfscmdnQXckMxlZyYmywML2dJ5A3TpssyDN42zZt0KgmRXEzA/viewform

Агенція регіонального розвитку Миколаївської області готова допомагати із пошуком підходящої грантової програми та заповненням грантових заявок, відповідно до вимог донорів. Наша спільна робота допоможе області більш впевнено та ефективно відновлюватися. Після проходження анкетування проджект-менеджери Агенції регіонального розвитку Миколаївської області зв'яжуться з вами та назначать час індивідуальних консультацій.

Команда Агенції регіонального розвитку Миколаївської області впевнена, що залучення грантових коштів від міжнародних донорів допоможе бізнесу зменшити збитки завдані повномасштабним вторгненням, вийти на нові ринки збуту готової продукції, а також збільшити надходження до місцевого бюджету. 

 

Читайте також

Відбулась фасилітаційна зустріч з командою представників Міжнародної неурядової організації «Центр з питань захисту цивільних осіб в умовах конфлікту»

Виконавчий комітет Южноукраїнської міської ради

Відбулась фасилітаційна зустріч з командою представників Міжнародної неурядової організації «Ц...

Міським головою затверджено доповнення до плану діяльності з підготовки проєктів регуляторних актів  Южноукраїнської міської ради та її виконавчих органів на 2024 рік

Виконавчий комітет Южноукраїнської міської ради

Міським головою 22.04.2024 затверджено доповнення до плану діяльності з підготовки проєктів...

До уваги громадських організацій, благодійних фондів, надавачів соціальних послуг та активних мешканців Южноукраїнської громади!

Виконавчий комітет Южноукраїнської міської ради

Запрошуємо взяти участь у проєкті «Миколаївщина. Підтримка суспільно важливих ініціатив у регі...