Res --> 1 Офіційний сайт міста Южноукраїнськ | До уваги мешканців міста!
AA

До уваги мешканців міста!

В порядку карантинної профілактики по хворобі, яка спричинена COVID – 19 в місті виконуються упереджувальні роботи, зокрема вони такі:

  • постійно розповсюджуються інформаційні пам’ятки для мешканців міста щодо поводження на карантині;
  • постійно через мережу вуличних гучномовців мешканцям нагадується про дотримання карантинних заходів, такі ж оголошення робляться правоохоронними працівниками на вулицях міста через гучномовці;
  • щоденно обробляються дезінфікуючими засобами кабіни ліфтів та двічі на тиждень дезінфікуються входи в під’їзди житлових будинків.
  • розпочато роботу по дезінфікуванню автобусних зупинок;
  • в міських маркетах «АТБ», «Сільпо», «Копійка» до початку роботи і впродовж дня дезінфікуються торгові площі, і також через гучномовці в торгівельних залах інформують покупців про необхідність застосування медичних масок, про дотримання дистанції між покупцями та дотримання інших карантинних заходів.

Окрім викладеного два рази на день комісійно здійснюються рейди за участю працівників виконавчого комітету та правоохоронних органів по торгівельним закладам міста з метою контролю та роз’яснення щодо дотримання карантинних заходів.

В посилення викладеного 30 березня відбулася робоча зустріч міського голови Віктора Пароконного з керівництвом торгових мереж «АТБ» та «Сільпо» в місті Южноукраїнську. Велась розмова про обов’язкове дотримання карантинних вимог у вказаних торгових закладах.

Було рекомендовано менеджерам торгових точок «АТБ» за попереднім узгодженням з керівництвом ВП ЮУ АЕС запровадити постачання фасованих продуктів харчування для працівників АЕС за їх замовленням.

Керівник-менеджер торгової мережі «Сільпо» доповіла міському голові щодо запланованого впровадження з 02.04.2020 замовлення продуктів харчування в телефонному режимі на їх самовивіз, з 07.04.2020 - адресної доставки.

Також, цього дня на засіданні виконавчого комітету прийнято ряд важливих рішень, з якими можна ознайомитись на офіційному сайті міста в розділі «Нормативні акти».

Шановні южноукраїнці! Дотримання карантинних заходів забезпечить збереження вашого здоров’я.  

Міський голова Віктор Пароконний



 

 

Читайте також