Res --> Офіційний сайт міста Южноукраїнськ | До уваги аграріїв!
AA

До уваги аграріїв!

Продовольча та сільськогосподарська організація ООН (ФАО) за фінансової підтримки Уряду Японії, розпочало збір заявок через Державний аграрний реєстр на отримання насіння кукурудзи та соняшника для підтримки малих фермерських господарств та інших сільськогосподарських виробників під час весняної посівної кампанії 2023 року з прифронтових областей.

У межах цієї програми насіння буде розподілено у дев'яти постраждалих від війни областях України, зокрема і в Миколаївській.

Кожен отримувач допомоги може отримати достатню кількість насіння кукурудзи або соняшнику для обробки 10 гектарів землі. Ця допомога спрямована на підтримку сільськогосподарського виробництва, що має вирішальне значення для забезпечення продовольчої безпеки та харчування сільського населення.

Програма орієнтована на юридичних осіб, фізичних осіб-підприємців та фізичних осіб, які мають зареєстровані сільськогосподарські угіддя площею  від 10 до 200 гектарів та ведуть свою діяльність в області.

Крім цього, звертаємо Вашу увагу на те, що участь у цій програмі залежить від своєчасної доступності насіння від місцевих постачальників. Подання заявки за цією програмою не гарантує, що допомога буде надана.

Кінцевий термін подання заявки – 12 квітня 2023 року.

 

Читайте також

До уваги власників особистих селянських господарств та/або фермерських господарств, що зареєстровані як фізичні особи – підприємці!

Виконавчий комітет Южноукраїнської міської ради

Повідомляємо вам,  відповідно до Методики визначення шкоди та збитків, завданих особистим...