Res --> 1 Офіційний сайт міста Южноукраїнськ | До Міжнародного дня волонтерів
AA

До Міжнародного дня волонтерів

У Южноукраїнському міському історичному музеї презентовано експозицію «Я Волонтер» до Міжнародного дня волонтерів. На урочистому відкритті були присутні заступник міського голови Марія Дроздова, виконуюча обов’язки голови громадської організації «Побратими України», бойовий волонтер Тетяна Сорокодум, голова Южноукраїнської міської організації ветеранів війни, праці та збройних сил організації ветеранів України В’ячеслав  Громенко, волонтери, представники козацької організації. Представницею козацької організації продекларовано вірш «Волонтер». 

Всім присутнім було продемонстровано слайд-фільм, який люб’язно наданий громадською організацією  волонтерів «Пенсіонер – пенсіонер». А також адміністрацією музею підготовлено відеоматеріал про діяльність міських волонтерських організацій.

Окрім цього, в.о. голови громадської організації «Побратими України» Тетяною Сорокодум особистими відзнаками нагороджено представників міських волонтерських організацій за вагомий внесок у розвиток  волонтерського руху та активну благодійну діяльність. Також голова міської організації ветеранів війни, праці та збройних сил В’ячеслав Громенко нагородив дипломом номінанта «Волонтер року -2021»у номінації «Кращий волонтер у сфері охорони навколишнього середовища» Костянтина Кондакова, співзасновника громадської організації «Зелене майбутнє».

Зустріч пройшла в дружній теплій атмосфері та з дотриманням карантинних умов.  Волонтерство засновується на добровільності, співчутті, солідарності з потребами та ідеями інших, а також глибокій повазі до всіх людей.  Свій вільний час волонтери присвячують суспільним справам, беручи участь у всіляких акціях, програмах соціальної взаємодопомоги, культурного просвітництва тощо. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Читайте також

В Южноукраїнському міському історичному музеї проходить виставка науково-допоміжного матеріалу «Нескорені міста України» до 2-ої річниці початку визволення українських територій від рашистських загарбників

Управління молоді, спорту та культури Южноукраїнської міської ради

В Южноукраїнському міському історичному музеї проходить виставка науково-допоміжного матеріалу &laqu...

В Южноукраїнському міському історичному музеї презентовано тематичну виставку науково-допоміжного матеріалу «На лінії вогню»

Управління молоді, спорту та культури Южноукраїнської міської ради

В Южноукраїнському міському історичному музеї презентовано тематичну виставку науково-допоміжного ма...

Урочисте відкриття виставки-конкурсу майстрів народного мистецтва «Свою Україну любіть…»

Управління молоді, спорту та культури Южноукраїнської міської ради

У Южноукраїнському міському історичному музеї відбулося урочисте відкриття виставки-конкурсу майстрі...

У Южноукраїнському міському історичному музею експонувалася експозиція «Голокост – шрам на серці людства»

Управління молоді, спорту та культури Южноукраїнської міської ради

У Южноукраїнському міському історичному музею експонувалася експозиція «Голокост – шрам...

До Дня пам’яті героїв Крут

Управління молоді, спорту та культури Южноукраїнської міської ради

У Южноукраїнському міському історичному музеї відбулася тематична виставка науково-допоміжного матер...