Res --> 1 Офіційний сайт міста Южноукраїнськ | До Дня фізичної культури і спорту
AA

До Дня фізичної культури і спорту

В Україні щорічно у другу суботу вересня професійне свято відзначають працівники організацій і установ фізичної культури і спорту.

За всіх часів саме здорові духом і тілом люди складали опору суспільства, адже спорт не тільки дає здоров'я, він загартовує характер і волю.

Комунальний заклад «Южноукраїнська дитячо-юнацька спортивна школа», що знаходиться в оперативному управлінні управління молоді, спорту та культури Южноукраїнської міської ради є позашкільним навчальним закладом спортивного профілю - закладом фізичної культури і спорту, який забезпечує розвиток здібностей вихованців в обраному виді спорту, визнаному в Україні, створює необхідні умови для гармонійного виховання, фізичного розвитку, повноцінного оздоровлення, змістовного відпочинку і дозвілля дітей та молоді, самореалізації, набуття навичок здорового способу життя, підготовки спортсменів для резервного спорту. 

І ось вже протягом більш  як 30 років  спортсмени школи прославляють своїми здобутками своє місто, свою область, свою країну.

Результати вражаючі. За цей період підготовлено:

МАЙСТРІВ СПОРТУ МІЖНАРОДНОГО КЛАСУ -3

МАЙСРІВ СПОРТУ УКРАЇНИ - 19

КАНДИДАТІВ У МАЙСТРИ СПОРТУ - 63

МАСОВИХ РОЗРЯДІВ - 757

Приємно, що Южноукраїнськ славиться спортивними талантами, чим ми усі дуже пишаємося. Адже у 2019 році наші спортсмени успішно виступили на міжнародних та всеукраїнських змаганнях та чемпіонатах.

В 2020 році в КЗ ЮДЮСШ працює 6 відділень: дзюдо, сумо, плавання, футбол, волейбол, настільний теніс. З 366 вихованцями працюють 16 тренерів – викладачів - і професіоналів своєї справи, з яких два мають звання «Заслужений тренер України»,.

В закладі  відкрито групи для дітей з ураженням опорно - рухового апарату (з наслідками ДЦП), вадами розумового і фізичного розвитку, з якими працюють не тільки тренери, а й фахівець з фізичної реабілітації. А для дорослого населення міста функціонує група «Спорт для всіх» з настільного тенісу.

З нагоди свята зичимо спортсменам наполегливості і наснаги, удачі та підкорення нових спортивних висот, вдалих стартів і перемог в ім’я процвітання України! Нехай Ваш приклад буде поштовхом для масового розвитку фізкультури і спорту, взірцем для юних жителів нашого міста.

Бажаємо всім тренерам і наставникам талановитих, наполегливих учнів, ще більше перемог та злетів, гарних уболівальників та усіляких життєвих гараздів. Ви з честю продовжуєте традиції з виховання фізично загартованого та здорового молодого покоління, адже фізичне виховання – це здоров’я нації.

Хай щастить усім, хто присвятив своє життя спорту, у справі популяризації та розвитку фізичної культури!


 

Читайте також

Оголошення

Управління молоді, спорту та культури Южноукраїнської міської ради

Управління молоді, спорту та культури Южноукраїнської міської ради ЗАПРОШУЄ небайдужих гр...

Опитування

Управління молоді та спорту Миколаївської OBA

Міністерство молоді та спорту України проводить активну роботу щодо залучення населення, у тому числ...

Відбувся Всеукраїнський турнір з боротьби греко-римської, присвячений захисникам та захисницям України

Управління молоді, спорту та культури Южноукраїнської міської ради

21 жовтня в приміщенні танцювальної зали ПК «Енергетик» відбувся Всеукраїнський турнір з...

До дня фізкультури і спорту

Управління молоді, спорту та культури Южноукраїнської міської ради

У Южноукраїнському міському історичному музеї презентовано спортивну мозаїку «Модно. Здорово....