Res --> 1 Офіційний сайт міста Южноукраїнськ | Діти – це головне
AA

Діти – це головне

День Прапора та День Незалежності України Южноукраїнськ святкував в умовах карантинних обмежень викликаних рішенням міського штабу з ліквідації наслідків медико-біологічної надзвичайної ситуації природного характеру, пов’язаної з поширенням коронавірусної хвороби COVID-19 на території міста.

Шановні южноукраїнці. Є фактор, який в місті дехто не розуміє. Так сталось, що ми пережили карантинне обмеження блок-постами та закриттям роботи ринків, пам’ятаємо!?

На сьогодні у нас перехворіло на COVID-19 – 147 осіб і є 7 нових хворих. Як би у місті жило б стільки мешканців, як у Миколаєві, то ця цифра дорівнювалась би 1848 хворих!

Так. У нас ущільнена містобудівна забудова, у нас в три зміни працює великий колектив АЕС і ми не маємо права ризикувати дітьми, які з 1-го вересня підуть до школи. Тому ми і обмежили свята серпня 2020 року.

Вони відбулись так: вшанування пам’яті захисників України, які загинули в боротьбі за незалежність, суверенітет і територіальну цілісність України та покладення квітів до пам’ятного знаку «Незламні духом», пам’ятнику Т.Г. Шевченко; відкриття експозиції «Ми йшли до тебе, Незалежність» в Южноукраїнському міському історичному музеї; оформлено в бібліотеках міста тематичні виставки та огляди літератури; проведено святкові заходи в дошкільних навчальних закладах присвячені Дню Державного Прапора та 29-ї річниці Незалежності України; виступ духового оркестру «Gard Band»; спортивні заходи на міському пляжі, присвячені Дню Незалежності України пляжних волейбол серед чоловічих команд; роздача 1000 подарунків – солодощів та морозива маленьким жителям міста до свят; святковий феєрверк до Дня Незалежності України, як це відображено на фото.

Шановні южноукраїнці! Основна норма нашої поведінки на «сьогодні»:

-З собою завжди маємо маску, її одягаємо в людних місцях – в магазинах, на ринках, в інших місцях скупчення людей.

-Ми дотримуємось безпечної дистанції де є багато людей (1,5 метра дистанції і не більше однієї особи на 5кв. метрів).

-Ми обмежуємо свої плани щодо масових заходів (вечірки, святкові заходи в колі друзів тощо).

-Бажано утриматися від поїздок в карантинні зони кольорового обмеження. 

-Ми дотримуємось правил особистої гігієни.

 

Читайте також