Res --> 1 Офіційний сайт міста Южноукраїнськ | Діловий візит до позаміських закладів освіти
AA

Діловий візит до позаміських закладів освіти

23 березня заступник міського голови Сергій Горностай, голова постійної депутатської комісії з питань освіти Микола Покрова, представники управління освіти Юрій Сінчук, Олеся Болотіна, Олег Пузир, Віра Мохірєва, староста с. Іванівка Ігор Латій, депутат міської ради Сергій Онищенко, депутат Вознесенської ради Григорій Журавльов, голова ГО «Стоп-кор» Артур Пашкявічус, відвідали усі позаміські заклади освіти, які знаходяться в селі Іванівка та селищі Костянтинівка.

Під час відвідування закладів Сергій Горностай та Микола Покрова оглядово ознайомились із станом будівель, котелень, матеріально-технічною базою; підняли для обговорення питання пріоритетного характеру та подальшої перспективи діяльності закладів. В Іванівському закладі загальної середньої освіти (директор Захарченко Л.А.) була відмічена необхідність у реконструкції системи опалення, і як варіант, розглянути можливість переведення з твердого опалення на сучасне електроопалення.
Також в даній школі постало питання демонтажу недобудови, яка межує із закладом і представляє загрозу для учасників освітнього процесу.

В Іванівському дошкільному закладі освіти (директор Захарова Т.М.), також доцільно було б розглянути питання встановлення електроопалення. Слід відзначити, що робота даного закладу була призупинена у 2019 році і зараз обговорюються можливі варіанти відновлення його роботи. Свою думку з цього приводу висловив голова депутатської комісії Покрова М.В. Під час ознайомлення з діяльністю дошкільного закладу с. Костянтинівка (директор Гаврилова М.М.) було окреслено ряд питань, які в першу чергу необхідно виконувати в цьому садочку: ремонт другого поверху, влаштування відмостки навколо будівлі з частковим ремонтом цоколя, демонтаж старої будівлі бувшої котельні.

Останньою була відвідана Костянтинівська загальноосвітня школа (директор Ігнатьєва Т.П.). Тут проблем виявилось найбільше. Існує нагальна потреба у ремонті покрівлі з системою водостоків, поточного ремонту теплотраси та системи опалення всередині будівлі, ремонту покрівлі над котельнею, ремонт окремих приміщень всередині будівлі, такі як актова зала, бібліотека, спортзал, інші, а саме головне, що всьому цьому повинен передувати аудит системи опалення з відповідними розрахунками і рекомендаціями. Слід зазначити, що в усіх відвіданих закладах необхідно влаштовувати пожежну сигналізацію.

За результатами ознайомлення із станом справ в позаміських закладах освіти заступником міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Горностаєм С.В. були надані доручення управлінню освіти щодо подальшого відпрацювання проблемних питань, які насамперед, з урахуванням пріоритетності, будуть сформовані у заходи та подані у відповідні структури для розгляду.

 

 

Читайте також

До уваги батьків і учнів! Розклад руху шкільного спеціалізованого автобуса «Южноукраїнськ – МПЗ – Южноукраїнськ» із 16.04.2024 року

Управління освіти Южноукраїнської міської ради імені Бориса Грінченка

  РОЗКЛАД  руху автобусів (І рейс)  Южноукраїнськ  (вул. Свободи, 46) ...

Вітаємо з перемогою!

Управління освіти Южноукраїнської міської ради імені Бориса Грінченка

30 березня у місті Черкаси відбувся відкритий Чемпіонат Фітнес-турніру «СУЗІР’Я  FI...

До уваги батьків і учнів!

Управління освіти Южноукраїнської міської ради імені Бориса Грінченка

В розкладі руху шкільного спеціалізованого автобуса «Южноукраїнськ – МПЗ –...

Шановні батьки!

Управління освіти Южноукраїнської міської ради імені Бориса Грінченка

З 01.04.2024 року на маршрут Южноукраїнськ-МПЗ-МПЗ-Южноукраїнськ виходе «Шкільний автобус&raqu...

Увага! Вакансія

Управління освіти Южноукраїнської міської ради імені Бориса Грінченка

Управління освіти Южноукраїнської міської ради ім. Б. Грінченка інформує про наявну вакансію техн...

НМТ-2024: старт реєстрації

Управління освіти Южноукраїнської міської ради імені Бориса Грінченка

З 14 березня до 11 квітня усі, хто планує вступати до закладів вищої освіти на бакалаврські про...

Шкільні ліги. ІІІ-й етап. Баскетбол

Управління освіти Южноукраїнської міської ради імені Бориса Грінченка

14.03.2024 року команда хлопців Южноукраїнського ліцею №2 представляла нашу громаду у ІІІ етапі всеу...