Res --> 1 Офіційний сайт міста Южноукраїнськ | Діалог з профспілковими працівниками
AA

Діалог з профспілковими працівниками

13 липня міський голова Валерій Онуфрієнко зустрівся з головами цехових комітетів Южноукраїнської об’єднаної організації профспілок.

У своєму виступі перед профспілковими працівниками мер розповів про декілька питань, які належить вирішити міській владі найближчого часу. Це обрізання старих тополь, які руйнують комунікації, створення карти міста з чітким визначенням територіальної  відповідальності між ОСББ, КП ЖЕО та КП СКГ, питання встановлення малих архітектурних форм комерційного призначення на проспекті Незалежності та металева огорожа вздовж цього проспекту і придбання автомобіля швидкої допомоги у власність міста на той випадок, коли дві бригади «швидкої» обласного підпорядкування будуть на викликах. Валерій Онуфрієнко також повідомив, що розглядається питання про відкриття декількох терапевтичних кабінетів при Департаменті охорони здоров’я для жителів третього та четвертого мікрорайонів, яким в силу віку або фізичного стану важко діставатися поліклініки.

Голови цехових комітетів задали меру багато запитань, серед яких вивіз сміття з наших сіл, облаштування велосипедних доріжок, дощової каналізації, наведення правопорядку в місті тощо. Міський голова відповів майже на всі питання та запропонував зустрічатись і вести діалог приблизно раз на квартал.

 

 

Читайте також