Res --> 1 Офіційний сайт міста Южноукраїнськ | Дезінфікуючі рамки в КНП «ЮМБЛ»
AA

Дезінфікуючі рамки в КНП «ЮМБЛ»

Для протидії розповсюдження пандемії COVID-19 ТОВ Медичний центр «МТК» в особі генерального директора Д. Деркач КНП «ЮМБЛ» було надано благодійну допомогу, а саме:

  • Бокс дезінфекційний Ю-БОКС – 3 шт.

Одна рамка знаходиться в відділенні анестезіології та інтенсивної терапії, друга рамка знаходиться на 20 перепрофільованих ліжках для хворих на COVID-19, третя рамка знаходиться в інфекційному відділенні.

Навіщо потрібен бокс для дезінфекції?

Противірусна обробка - це обов'язкова процедура для місць великого скупчення людей. Йдеться про магазинах, підприємствах, медичних, навчальних і розважальних закладах. Кабіна для дезінфекції гарантує знезараження від вірусів і хвороботворних мікробів, в тому числі COVID-19. Тунель рівномірно розподіляє антисептичний склад для якісного знезараження.

Види і методи санобробки в кабінах дезінфекції.

Для повного знезараження досить перебувати в рамці не більше 7 секунд. Робота апарату здійснюється в автоматичному режимі, коли людина стає на зону з датчиками. Профілактичне розпорошення здійснюється через форсунки, утворюючи «хмара». Форсунки працюють під високим тиском. Оскільки разова доза кошти для санітарно-гігієнічної обробки становить 30 мл., на одязі не залишається мокрих слідів. Антисептична рідина в недорогих рамках для дезінфекції випаровується всього за кілька хвилин. Під дією рамки знищуються хвороботворні віруси і мікроорганізми, що допомагає зберегти здоров'я людини.

Адміністрація КНП «ЮМБЛ» виражає щиру вдячність за надану допомогу ТОВ Медичному центру «МТК», та сподівається на подальшу співпрацю.

 

 

Читайте також

День лікаря–лаборанта

КНП «Южноукраїнська міська багатопрофільна лікарня»

15 квітня відзначаються День лікаря–лаборанта, міжнародний день фахівця з лабораторної ді...